Indiske restauranter i Las Vegas, Nevada

December 24 by admin

Las Vegas er kjent verden over for sine berømte lokale utposter av kjendiskokker fra Joel Robuchon til Emeril Lagasse. Men byen er også kjent for et bredt spekter av lokale restauranter som har klassiske verdens kjøkkener, fra kinesisk til italiensk, til mer overkommelige priser. Blant de mange alternativer for et godt måltid vekk fra glitter og glamour i Las Vegas Strip er en respektabel liste av indiske restauranter.

Tamba Indian Cuisine & Lounge

Noe overraskende, bare en indisk restaurant opererer på Las Vegas Strip - Tamba Indian Cuisine & Lounge. Det har moderne tolkninger av klassisk indisk mat i et elegant miljø. For eksempel, det er reker karri - en stift på enhver indisk meny hvor som helst - er pyntet med tamarind masala paste. Slike kulinariske innovasjon bra til fagmessig forberedt tradisjonell kost som Tandoori kylling. Etter middag salongen tilbyr en mer sofistikert, avslappet tilbake alternativ til større, desto bedre nattklubber.

Tamba Indian Cuisine & Lounge

3743 Las Vegas Blvd. South, Suite 205

Las Vegas, NV 89109

702-798-7889

tambalounge.com

Origin India Restaurant & Bar

Som alle indiske restauranter, viser Origin India Restaurant & Bar en streng respekt for de lange tradisjoner av indisk mat. Men sjefskokken Kuldeep Singh bringer en moderne touch til mat. Origin India tilbyr også en full bar, med en liste over signatur cocktails som kombinerer premium brennevin med fersk juice og aromatiske krydder som utfyller maten. Origin India, som har blitt omtalt på Food Network, er konsensus favoritt blant lokale mat kritikere.

Origin India Restaurant & Bar

4480 Paradise Road, Suite 1200

Las Vegas, NV 89109

702-734-6342

originindianrestaurant.com

Mint Indian Bistro

I likhet med sine mange lokale konkurrenter, Mint Indian Bistro serverer en standard meny av indisk mat. Hva gjør det annerledes er at den tilbyr også sjeldne nepalske og tibetanske retter. Sin Mighty Momo er en lojal gjengivelse av dumplings som representerer den mest berømte av Himalaya middager. The Rebel Curry, tilgjengelig med kylling eller lam, leverer en ekte smak av Nepal. Mint Indian Bistro har også en av de største utvalgene av internasjonale øl tilgjengelig hvor som helst i Las Vegas.

Mint Indian Bistro

730 E. Flamingo Road, # 9 og # 10

Las Vegas, NV 89119

702-894-9334

mintbistro.com

Gandhi - en indisk Bistro

Sammenlignet med de fleste andre typer restauranter, indiske restauranter vanligvis tilbyr gode alternativer for vegetarianere. Men Gandhi - en indisk Bistro går den ekstra mile. Dens omfattende meny av vegetariske valg leverer en sunn lekkerbisken for enhver smak. Ligger minutter fra hjertet av Las Vegas Strip, Gandhi, som fullførte en omfattende renovering i 2010, og har også en variert meny med regionale indiske retter, servert i en komfortabel, oppskalere innstillingen.

Gandhi - en indisk Bistro

4080 Paradise Road

Las Vegas, NV 89109

702-734-0094

gandhicuisine.com

samosa Factory

Ligger i Sahara Pavilion kjøpesenter noen få minutter fra The Strip, Samosa Factory annen veletablert lokal favoritt. Stemte "Best in the Valley" av "Las Vegas City Life" i 2009 og "Beste indisk mat i Las Vegas" av "Las Vegas Review-Journal" i 2008, Samosa Factory regningene seg selv som bestefaren til sunne indiske restauranter i byen . All mat er fri for MSG og kunstige fargestoffer. Samosa Factory er et annet utmerket alternativ for veganere og vegetarianere.

samosa Factory

4604 W. Sahara, Suite 6

Las Vegas, NV 89102

702-258-9196

samosafactory.net

Related Posts