Idlewild, Hotell Florida-området

May 7 by admin

Den Idlewild samfunnet nærheten av vakre Lake Panasoffkee i den nordlige sentrale delen av Florida tilbyr reisende et virtuelt paradis når du planlegger en helg besøk eller en ukes ferie. Bor i et område tilbyr rask tilgang til de rike aktiviteter som fotturer, sykling, camping, fiske, ridning.

Days Inn Wildwood

Days Inn Wildwood tilbyr en rekke ønskelige fasiliteter som gratis lokale telefonsamtaler, kabel-TV med HBO, handicap-tilgang, treningssenter, vaskeri på stedet, safe på rommet, kaffetraktere og hårføner, et utendørsbasseng og gratis kontinental frokost. I tillegg ligger hotellet innen kort gangavstand eller kjøreavstand fra flere restauranter i området, og mange attraksjoner i området inkludert Don Garlett er Drag Racing Museum, Florida National Cemetery, Ocala National Forest og mer. Dyrevennlig rom tilgjengelig for en ekstra avgift.

Days Inn Wildwood

551 East State Route 44 / I-75

Wildwood, FL 34785

352-748-7766

800-329-7466 (gratisnummer)

daysinn.com

Super 8 Wildwood

Alle rommene på Super 8 Wildwood tilbyr en rekke fasiliteter, inkludert gratis høyhastighets trådløst internett, in-room kaffetrakter, hårføner og kjøleskap, tilgang utenfra, lastebil parkering, på stedet vaskeritjenester og gratis kontinental frokost. Kjæledyr velkommen for ekstra gebyr. Nær en rekke lokale attraksjoner som Ted Williams-museet og Russell Stover Candy fabrikken, og ca 60 miles fra Orlando. Super 8-hoteller eies av Wyndham Hotels & Suites slik at gjestene er også berettiget til å motta TripRewards for å bo i en i denne plasseringen.

Super 8 Wildwood

344 East State Route 44 / I-75

Wildwood, FL 34785

352-748-3783

800-800-8000 (gratisnummer)

super8.com

Hampton Inn Bushnell

Microtel Inn & Suites Bushnell har vært den høyest rangerte økonomien i gjestetilfredshet i seks år på rad. Fasiliteter inkluderer gratis lokale telefonsamtaler, gratis lang avstand i det kontinentale USA, gratis høyhastighets Internett, kabel-TV, utendørs svømmebasseng, privat strykejern og strykebrett, hårføner, kaffetrakter, mikrobølgeovn og kjøleskap i alle rom. I tillegg, gratis kontinental frokost, møterom, er gratis databruk med Internett-tilgang, kopimaskin og faksmaskin tilbys. Gjestene kan velge røykere eller ikke-røykere, suiter, med eller uten et boblebad, og kobler rom. Tospråklige personalet er på hånden for spansktalende gjester. Gratis barneseng tilgjengelig for familier med spedbarn. Dyr er ikke tillatt.

Hampton Inn Bushnell

2612 West County 48

Bushnell, FL 33513

352-568-2111

800-771-7171

microtelinn.com

Related Posts