Hytter på Alaska Ferry System

November 25 by admin

Hytter på Alaska Ferry System


Alaska Marine Highway System gir en viktig forbindelse for mange små Alaskan tettsteder som bare kan kontaktet av vann, eller i noen tilfeller med fly. Fergen Systemet gir også passasjer og bil ferje fra Bellingham, Wash., Og fra Prince Rupert i British Columbia, Canada. På enkelte ruter, spesielt Bellingham til Ketchikan ruten, som dekker 595 miles i 38 timer, kan du leie en innebygd hytte.

Full utstyr

Dette er toppen av linjen hytter med to, tre eller fire sengeplasser, eller senger. Køyer i alle hyttene er enkle eller doble bunk-stil senger. Hytter med alle fasiliteter har bad med dusj, vask og sengetøy og håndklær. Disse hyttene kan være på utsiden av fergen med en vann-visning eller på innsiden passasje. Rullestolbrukere hytter har alle fasiliteter. Noen full fasiliteter hytter kommer med en sittegruppe møblert med bord og stoler. Ingen romservice er tilgjengelig annet enn søppel pick up. Nye håndklær og sengetøy er tilgjengelig på purser pult for et gebyr.

Alaska Marine Highway System
7559 N. Tongass Highway
Ketchikan, Alaska 99901
907-465-3941
dot.state.ak.us

ingen fasiliteter

Disse hyttene har to køyes køyer med vask bare. Sengetøy og håndklær er inkludert. Resten Romfasiliteter på enkelte ferjer, særlig de på lengre ruter, har også offentlige dusjer. Ingen fasiliteter hytter kan være på utsiden eller innsiden av fergen. Den roomette er en no anlegg typen hytte med bare to køyer og ingen sengetøy følger med.

Andre sover alternativer

Hytter selge seg ut raskt, og Alaska Ferry Systems tilbyr andre sovende alternativer. Passasjerer kan sove i recliner salonger eller rulle ut en sovepose i solarier, som finnes på ferjer på de lengre rutene. Små telt er tillatt på øvre dekk for de som ønsker å sove ute.

Related Posts