Hvorfor Noen Alkohol curdle Cream?

February 13 by admin

Hvorfor Noen Alkohol curdle Cream?


Cream legger et luksuriøst silkiness til sauser og blandede drinker, men ett tilfelle av curdling kan slå deg av ting for livet. Proteinene i meieriprodukter er beryktet for dryppende når det blandes med alkohol, eddik eller fruktjuice. Problemet er syren i disse ingrediensene. Løsningen er å minimere kontakt mellom proteinene i fløte og syre i alkohol.

The Science of dryppende

Meieriprodukter, inkludert krem, inneholder fett og protein, kasein. Når en sur bestanddel er blandet med fløte, skjer en kjemisk reaksjon sted. Proteinene i kremen som er atskilt fra væsken og koagulerer eller blir klumpet sammen. Syren i det vesentlige kokker proteinene, i likhet med fremgangsmåten for fremstilling av eggerøre. Alle typer alkohol er sure, og har potensial til å løpe sammen fløte, selv om noen er mer syrlig enn andre. Øl, for eksempel, har en pH-verdi på 4,0 til 5,0, mens de fleste viner er surere og fall i pH-området 2,8 til 3,8. En pH-verdi under 7,0 er ansett som surt. Sure ingredienser er ikke den eneste årsaken til dryppende, skjønt. Koking eller oppvarming fløte ved høye temperaturer kan også føre til koagulering og mindre fett i kremen, jo mer sannsynlig er det å skille seg.

Les etiketten

For å minimere risikoen for koagulering, bruke tung krem, snarere enn en halv-og-halv eller lett krem. Kremfløte inneholder mye fett, men få proteiner. De fete strøk proteiner slik at de er beskyttet mot syre i alkohol. Skummet eller lettmelk er den vanskeligste meieri produkt å kombinere med alkohol. Du er nesten garantert dryppende med disse. Bruk den ferskeste kremen tilgjengelig. Som krem ​​aldre, faller pH og det til slutt blir surt. Den surere meieri produkt, jo mer sannsynlig er det å skille seg når den kombineres med alkohol.

En unse av forebygging

For å hindre koagulering i kokte retter og sauser, tilsett fløte sist. Når du gjør en vin reduksjon saus, kok vinen før den reduseres med en fjerdedel til halvparten. Fjern den fra varmen og la den avkjøles litt. Bare da bør du legge krem. En spiseskje eller to er nok. Legge maismel til en saus kan også bidra til å forhindre koagulering. Kombiner maismel med litt kaldt vann eller melk å gjøre slurry og rør den inn i sausen. For å hindre koagulering i blandede drinker, stokk med ferske, kremfløte. Bland alle ingrediensene unntatt fløte i shaker og rist kraftig. Isen og ytterligere bestanddeler hjelp fortynne surheten i alkohol. Tilsett fløte og rør forsiktig.

Et pund av vaksinen

Fikse en ødelagt saus er ganske enkel. Varm litt krem ​​forsiktig i en kjele og sakte visp inn den ødelagte saus. Denne teknikken temperamentet saus og bringer proteiner sammen igjen. Du kan også prøve røring en ømfintlig slurry til en ødelagt saus. Reparere en curdled cocktail er mye vanskeligere. Du kan prøve å helle drikken gjennom en sil for å fjerne sure partikler, men i de fleste tilfeller, er det beste alternativet for å starte fra scratch.

Related Posts