Hvorfor ikke mine øyevipper Bo Krøllet?

March 23 by admin

Hvorfor ikke mine øyevipper Bo Krøllet?


Øyevipper er hår. Din hårtype har mye å gjøre med hvor mye krøll du kan få fra dine vipper. Forstå hva som gjør håret krøllete eller rett kan hjelpe deg å takle utfordringer du har curling øyevippene.

Mer er bedre

Håret er for det meste består av protein. Proteinene er bundet sammen for å skape håret, akkurat som en flis countertop holdes sammen med fugemasse. Når det er flere obligasjoner, er håret curlier. Færre obligasjoner betyr rettere hår.

Lash plassering

Formen hårsekken gir svar på om håret er krøllete eller rett. Krøllete hår har vanligvis ovale follikler. Rett hår har vanligvis sirkulære-formet follikler.

Curling Verktøy

Øyenvippe curlers kommer i forskjellige typer: tradisjonelle, oppvarmet med adaptere og oppvarmet tryllestaver. De er svært effektiv på curling vippene når det brukes i henhold til produsentens anvisninger.

curling Mascara

Prøv å bruke en mascara med curl enhancers. Disse curl enhancers pels snert, trekke curl fra akselen. Hver formel er forskjellig, så å velge den rette kan være prøving og feiling.

kjøper Beware

Oppvarmet øyenvippe curlers, når den ikke brukes riktig, kan brenne det følsomme området rundt øynene og svi øyevippene. Bruk bare disse typer curlers på anbefaling av en hudlege eller lisensiert hud profesjonelle. Med mascaraer, er effektiviteten til produktet også påvirket av oiliness av øyet området. Jo mer fet, er det mer sannsynlig et produkt til å flasse eller smøre.

Related Posts