Hvordan vite om Cake har gått dårlig

December 27 by admin

Hvordan vite om Cake har gått dårlig


En ideell kake er frisk og fuktig, men fordi kaker kan være stor, er det ofte rester. Mens kaken er vanligvis fortsatt trygt å konsumere etter enda en uke av dekket nedkjøling, er det best å sjekke kaken for å være sikker på at det er ikke bortskjemt, spesielt for kaker med fyllinger. For å unngå en råtten kake, er det best å umiddelbart kjøle leftovers for en til to timer avdekket, pakk hele kaken i plastfolie, legg kaken i en boks, og pakk boksen med plastfolie og folie og legg i fryseren.

Bruksanvisning

1 Se etter noen mold hele kaken. Formen er vanligvis grønt, blått eller hvitt i farge. Hvis det er enda en flekk av mugg, bør hele kaken kastes umiddelbart.

2 Se på glasuren på kaken. Hvis glasuren vises ekstra hardt, er dette en indikasjon på at kaken kan være i ferd med å gå dårlig.

3 Føler en bit av kaken med rene hender. Hvis kaken er hard og tørr, er det mangler fuktighet, noe som betyr at det er foreldet og bør bli kastet ut.

4 Finn ut om kaken har noen frukt-baserte fyllinger. Fyllinger kan lage en kake byttet raskere, spesielt hvis kaken har sittet ved romtemperatur. Eventuelle kaker med fyllinger som er bløt, slimete eller mugne bør bli kastet ut umiddelbart.

5 Sjekk frosne kaker for å sikre at ingen fryser brenne eksisterer. Mange nygifte fryse deres bryllupskake og spise rester på sin ett-års jubileum. Hvis kaken ikke var forsvarlig inn før frysing, kan det inneholde fryser brenne og skal kastes umiddelbart.

6 Kast kaken hvis du fortsatt er usikker på kvaliteten på kaken - spise bortskjemt mat kan forårsake matbårne sykdommer, og det er ikke verdt risikoen.

Hint

  • Spise bortskjemt mat kan forårsake matbårne sykdommer.

Related Posts