Hvordan vet Glass Fra Semi-Precious Stone perler

March 10 by admin

Hvordan vet Glass Fra Semi-Precious Stone perler


Perler kan være laget av alle slags forskjellige materialer. Den gode nyheten er at de fleste typer perler er ganske lett å skille fra hverandre. Men å skille mellom glassperler og de laget av halvedelstener kan være vanskeligere. Hvis du har en stor samling av perler som du prøver å sortere, eller hvis du ønsker å kjøpe perler eller produkter laget med perler og er ikke sikker på hva du har foran deg, er det et par ting du kan gjøre for å skille mellom glass og stein.

Bruksanvisning

1 Kontroller at du har tilstrekkelig belysning. For å fortelle perler fra hverandre, må du være i stand til å se dem tydelig. Det er lett å forveksle en type perle for en annen når du kjøper dem i svakt opplyste butikker, men det er mye vanskeligere å forveksle forskjellige typer når de er opplyst under et sterkt lampe.

2 Test lyden av perler. Perler som er laget av forskjellige materialer høres annerledes når de blir ramset opp mot hverandre. Ta en håndfull perler som du vet er glass og rist dem. Du kan deretter identifisere andre perler ved å matche lyden. Perler som høres forskjellig fra glasskulene kan være stein.

3 Inspiser perlene visuelt. Glassperler kan skjæres i en rekke former. Stone perler tendens til å være mindre i form og er ofte igjen med noen av sine naturlige karakter snarere enn bakken helt glatt. Semi-edelstener kan også være unormal i form hvis igjen i sin naturlige tilstand.

4 Se etter tekstur og korn innenfor perle. Semi-edelstener tendens til å ha flere uensartede swirls og former i dem enn gjennomsnittet glass perle gjør. Du kan også sammenligne perlen til bilder av semi-edelstener for å se om de passer bilder av noen steiner, for eksempel gult eller ametyst.

5 Undersøk hull som er boret i perlen. Glassperler kan noen ganger vise frost linjer fra boring eller ser ut som de har pulver innsiden av hullet. En stein perle, på den annen side, kan ha en viss svak chipping rundt eller inne i hullet.

Related Posts