Hvordan vet en ekte Prada vesken fra en Fake

September 11 by admin

Kjøpe et ekte veske eller vesken er en investering. Når vesken former endres, kan dette tilbehøret senere blitt vintage eller kan oppgi motescenen i senere sesonger. Kjøpe en Prada håndveske fra en detaljist som ikke er en Prada butikk kan la deg lure på om pengene er klokt brukt. Ved å kontrollere for autentisitet Koder, bekreftelses papirer og forhandlerens pengene-tilbake autentisitet garanti, vil du vite at vesken er ekte Prada.

Bruksanvisning

1 Sjekk vesken for autentisitet koder og logoer. Prada vesker har tags, preget logoer og maskinvare som de fleste falske vesker ikke duplisere. Ledetråder som en rett ben i bokstaven "R" i ordet Prada er en umiddelbar indikator på at vesken er falsk. Brevet må ha en buet ben. Det er meget viktig at vesken er ledsaget av den opprinnelige støvdekslet. Prada bruker også høy kvalitet glidelåser. Hvis glidelåsen ikke lukker jevnt, er vesken mest sannsynlig en forfalskning.

2 Gjennomføre et søk etter autentiske veske eller vesken leverandører i ditt område. Autentiske steder har en murstein og mørtel adresse, business telefonnummer samt kundeservice representasjon. Vær skeptisk til nettbutikker som hevder å selge ekte håndvesker eller vesker og tilbyr spesielle lister for en pris. Ikke kjøpe Prada vesken fra en kilde som krever betaling via postanvisning eller noen untraceable kilde. Disse tjenestene kan være falske.

3 Be om den vesken verifikasjons papirer før kjøpet. Hvis forhandleren ikke har disse papirene eller oppgir at disse vil bli sendt til deg, ikke kjøpe vesken.

4 Sjekk med Better Business Bureau. De fleste forhandlere som selger designer eks ha noen form for forbrukernes vurdering. Du vil være i stand til umiddelbart å oppdage eventuelle krav eller bekymringer arkivert av forbrukerne.

5 Spør forhandleren for pengene sine tilbake autentisitet garanti politikk. Anerkjente butikker vil tilby deg muligheten til å se deres autentisitet garanti. Hvis butikken ikke har denne politikken på plass, ikke kjøpe vesken. Når forhandlere selger designer elementer og er legitime kilder, vil butikken alltid tilby politikken fordi deres varer er autentisk.

Related Posts