Hvordan velge en Torso forlengelse badedrakt

May 17 by admin

Badedrakter pleide å være dekk ups for når du gikk svømming. Nå er det nesten like mange valg som med andre typer klær. Selv om iført en dress kan være skremmende, det er så mange alternativer som er utformet for å smigre de riktige delene av kroppen din. Hvis du har en kortere torso, følger du disse trinnene for å finne en drakt som vil gjøre deg vises høyere og slankere.

Bruksanvisning

1 Se etter en bikini. Bunnen bør ha en lav prisvekst, så flere av dine midriff viser. Kroppen vises lenger.

2 Gå dum løpet striper. Nei, ikke horisontale seg. De vil gjøre at du ser bredere. Sats på en en-brikke som har tynne, vertikale striper nedover sidene. Folks øyne vil følge stripene, og du vil se lenger.

3 Shop i petite delen. Fordi overkroppen er kortere, passer sag på deg. Petites er gjort kortere og kan passe deg bedre, også.

4 Opt for falsing ned sidene av drakten. Som striper, vil false gjøre overkroppen vises lenger.

5 Få noen design variasjon ved å velge en drakt med en solid bunn og mønstret topp. Dette vil bringe øyet opp på kroppen din.

6 Bla etter dresser med spesialiserte koder som forklarer hva kroppen type det er best tilpasset. Noen selskaper er inkludert disse nyttige koder for å gjøre shopping til en litt enklere.

Hint

  • Ikke ha en tankini. De er bedre for kvinner med lang overkropp.
  • Unngå belter, vil de synes å kutte kroppen din i to.
  • Unngå all-over trykte design.

Related Posts