Hvordan velge en Spring Skirt å minimere Hips

April 13 by admin

Hvordan velge en Spring Skirt å minimere Hips


Å gjøre mest mulig ut av figuren ofte betyr minimere feil. Små feil som bredere hofter kan lett bli maskert når du velger riktig skjørt. Gjør denne våren sesongen du føler deg mest komfortabel med deg selv ved å handle for skjørt som fremhever dine positive egenskaper.

Bruksanvisning

1 Se etter A-line skjørt for våren for å minimere utseendet på hoftene. A-line gir en ren linje fra midjen til hem, tegning øyet vekk fra hoftene og bak.

2 Unngå å kompensere for større hofter med seg full eller samlet skjørt. Selv om ytterligere materiale kan synes å kamuflere dine feil, skaper det faktisk vekt på de områdene du ønsker å minimere slik som hofter, lår og bak.

3 Fremhev dine positive trekk ved å velge en hem lengde som står i forhold til skjemaet. Avhengig av din høyde, velge et skjørt med en hem på kneet eller rett under den kan bidra til å forlenge den nedre halvdelen av kroppen, og trekker oppmerksomheten vekk fra hoftene.

4 Velg våren skjørt i mønstre og faste stoffer, være sikker på å unngå design som visuelt utvide kroppen, for eksempel horisontale striper. Vertikale eller diagonale striper, på den annen side vil hjelpe forlenge underkroppen mens minimere hoftene og rumpen din.

5 oppnå utseendet til en full skjørt uten å understreke hoftene ved å velge en med en drop-åk konstruksjon. Her, blir hele skjørtet er festet til et panel av stoff som passer midjen og hoftene, slik at mesteparten av stoffet for å falle i attraktive folder under hoftelinjen.

6 Velg en jakke eller bluse som ikke kutte deg av på hoftene. En genser eller jakke som strekker seg under hoftene, med en kløp midje, er mer egnet for å besvare dette tallet feil, som hip-lengde jakker vil tendere til å forverre problemet.

7 Velg et skjørt i en mørkere farge enn resten av våren ensemble for å minimere hoftene. Selv om lysstyrken i våren krever en lysere palett, vil mørke farger som grått eller marineblå også se stilig gjennom hele sesongen.

8 Hold det enkelt når det kommer til tilbehør, nedleggelser og knapper hvis du ønsker å trekke oppmerksomheten bort fra hoftene. Et bredt, hip-slengte beltet vil bare understreke bredden på hoftene.

Hint

  • Støttende undertøy som hofteholdere og kroppen shapers kan være ditt hemmelige våpen. Selv skjørt som er laget for slankere hofter kan brukes hvis den riktige undertøyet er valgt på forhånd.

Related Posts