Hvordan Vask Briller med oppvask såpe

September 30 by admin

Det skjer alltid når du går å sette på dine briller: Det er en smøre på dem. Du kan prøve å fjerne smøre med en vev, men dette legger bare til mer problemer med dine briller. Nå har du et lag med lo på brillene som vil hindre deg i å se. Det er en bedre måte å rense briller. Enten det er daglig rengjøring av briller, eller en nødsituasjon sted ren, måten å rengjøre briller er med oppvaskmiddel. Følg disse enkle instruksjonene for å rengjøre briller med oppvaskmiddel og se verden gjennom et nytt lys.

Bruksanvisning

1 Fyll vasken med om lag fire inches av varmt vann for å starte rengjøringen dine briller. Mens vannet renner i vasken sted to klemmer av oppvaskmiddel i vannet.

2 Legg ut to papirhåndklær ut til siden. På denne måten vil du være forberedt når du har vasket dine briller slik at du ikke ved et uhell gni dem igjen.

3 Åpne opp dine briller slik at det ser ut som om du kommer til å skli dem på ansiktet ditt. Hold på briller ved nesestykke å vaske dem, ved hjelp av oppvaskmiddel.

4 Dypp briller inn i såpevann. Løft dem opp til øyehøyde for å se om briller har noen deigete på rusk på dem.

5 Gni forsiktig linsen mellom fingrene. Dette vil bruke oppvaskmiddel for å fjerne eventuelle flekker på dine briller. Dypp briller inn i såpevann igjen.

6 Hold deg brillene under rennende vann for å skylle oppvaskmiddel ut av dem.

7 Plasser briller på papirhåndklær som du lagt ut tidligere. Tillat briller lufttørke før du setter dem på å bære.

Related Posts