Hvordan være en New York City Guide Personal Tour

November 28 by admin

Hvordan være en New York City Guide Personal Tour


En karriere som New York City tour guide kan være en givende opplevelse hvis du elsker byen og kultur, historie og historier den inneholder. Starter som en guide i New York vil øke sjansene dine for å gi turer i andre land eller byer, bør du bestemmer deg for å gjøre det. Uansett hva dine mål, din jobb som en New York City tour guide gir en arbeidserfaring ulikt noe du vil finne jobber i et kontorbygg.

Bruksanvisning

1 Hvordan være en New York City Guide Personal Tour

En solid forståelse av landemerker og deres betydning er nødvendig for å bestå eksamen for godkjenning.

Få så mye generell informasjon om New York City som du kan. By turledere må passere en 150-punkts profesjonell lisens eksamen med en score på 97 eller høyere. Emner som dekkes av testen omfatter grunnleggende reiseinformasjon som å bruke offentlig transport, New York by historie, kunst og kultur, etnisk historie, park informasjon og landemerke anerkjennelse. Innbyggere i New York har en klar fordel om denne informasjonen, så du bør vurdere å bo i byen før du prøver denne eksamen.

2 Kontakt New York City Department of Consumer Affairs for å planlegge en sightseeing profesjonell lisens eksamen.

3 Forskning potensielle tour selskaper i byen for å finne den rette gruppen for deg. For eksempel kan mat aficionados nyte gjennomføre turer med en gruppe som Nosh Walks. Den offisielle New York hjemmeside antyder Guides Association of New York City for å utforske turguide muligheter.

4 Kompilere og oppdatere din CV før du kontakter din valgte annen gruppe. Gruppen vil ønske å se tidligere arbeidet historie og aktiviteter der du deltatt før gjennomføre et intervju.

5 Ring eller send e-post turgruppen som interesserer deg for å sette opp et intervju.

Hint

  • Den Guides Association of New York City er en by-anbefalte kilde til informasjon om jobbmuligheter som en guide. Den GANYC inkluderer også "guide forsikring" politikk med medlemskontingent.
  • Det er ingen straff for å unnlate profesjonell lisens testen som kreves av alle New York City Sightseeing guider.
  • Følg noen turer i byen før du forsøker å gjennomføre en. Du vil lære tips og metoder som du kan bruke på egne turer.
  • Du kan ikke tjene en stabil inntekt i begynnelsen av din guide karriere. Vurdere å gi turer deltid til du er økonomisk i stand og følelsesmessig komfortabel nok til å gjennomføre turer på en full-time basis.

Related Posts