Hvordan utvikle din egen Facial Anti Aging Cream

October 23 by admin

Å lage din egen ansikts anti aging krem ​​er svært kostnadseffektivt og veldig morsomt. Når du gjør din egen ansikts anti aging krem ​​vil du finne at det kan være kraftigere og fordelaktig enn noen av de over disk anti-aldring kremer du har prøvd før. Og hvis du får virkelig god om å lage anti-aldring kremer kanskje du kan starte din egen liten linje med anti-aging krem! Du trenger ikke å være en slags forsker eller kjemiker til å gjøre dette så kan komme i gang! Jeg vil lære deg hvordan å lage en enkel antioksidant anti-aging behandling.

Bruksanvisning

1 Det første du må denne ansikts anti aging rette er at vi skal bruke frisk og vakker frukt. Få en spiseskje hakket papaya, en spiseskje med blåbær og en spiseskje jordbær. Kast dette i en blender eller food processor og bland godt. The sette dette fruktmiks i en plastbolle.

2 Det neste trinnet på denne ansikts anti aging krem er å kaste i litt havregryn og bland det i en prosessor til de er som pulver og så kan du gå og legge den til i fruktmiks. Den viktigste delen om dette trinnet er at du ønsker havremel å være så pulveraktig som du kan det. Jo mindre klump det er jo bedre.

3 Det tredje trinnet i denne ansikts anti aging krem er å ta litt varm økologisk honning og bland i en teskje av det med en tespoon av frisk sitron juice. Bland det inn og du bør ha en tykk krem ​​faktisk det vil være mer som en lime. Så gå videre og søke å rense huden i 15 minutter og skyll med varmt vann. Du kan bruke ansikts anti aging krem ​​to-tre ganger i uken for de beste resultatene.

Related Posts