Hvordan Uthule en Portabella Mushroom

February 14 by admin

Hvordan Uthule en Portabella Mushroom


Foruten å ha rike smaker av sine egne, sopp er bemerkelsesverdig for sin evne til å gjøre andre matvarer smaker bedre. Som selleri, løk, hvitløk og noen tang, sopp inneholder forbindelser som kalles aminer som egner et større inntrykk av savoriness til mat de er tilberedt med. Porta sopp er et utmerket supplement til grillet eller stekt kjøtt, men de er store nok og kjøttfulle nok til å stå på sine egne. De er ofte grillet som en kjøtt surrogat, eller de kan bli uthulet og fylt.

Bruksanvisning

1 Tørk av portabellas med en fuktig klut eller papir håndkle for å fjerne overflatejord.

2 Fjern stilken fra den første sopp ved å gripe den fast og skyve den til side før det løsner, og etterlater en liten hule. Gjenta for hver gjenværende porta.

3 Cup lokket av en porta i håndflaten din ikke-dominante hånd. Plasser en SS eller teskje i det hule ved midten av lokket, der stammen pleide å være. Arbeide fra sentrum til kanten, skrape gjellene fra hetten. Prøv ikke å bryte den tynne buede kanten av sopp cap.

4 Gjenta for hver gjenværende porta cap. Sett til side de smak gjellene og stengler, og lagre dem til en annen operasjon.

5 Stappe soppen og stek dem i henhold til din favoritt oppskrift.

Related Posts