Hvordan Unn jeg en Pizza Stone?

February 13 by admin

Hvordan Unn jeg en Pizza Stone?


Pizza steiner er interessant i det, som alle steintøy, absorberer de noen av de oljer og smaker av mat tilberedt på dem. Likeledes vil steiner absorbere smaker fra rensemidler og såper, så forsiktighet bør tas for å unngå dem. Mens skjør i den forstand at de kan gå i stykker når droppet, de er holdbare ved at de kan bli frosset, bakt og nedkjølt. De fleste pizza steiner er laget av blyfri leire.

Bruksanvisning

1 Rengjør pizza stein med varmt vann. Såper og rensemidler kan smaken din stein og maten du lage mat på den. Det er vanlig for dem å misfarges over tid, slik at du kan også bruke en natron lim med jevne mellomrom for dyp rengjøring. Når du bruker natron lim, påfør en liten mengde på en myk klut eller svamp og gni forsiktig i sirkelbevegelser og skyll grundig med varmt vann. La din stein avkjøles til romtemperatur før vask.

2 Sesong steinen ved å påføre et tynt lag av ikke-pinne matlaging spray til den indre overflaten før de første bruker. Stones er vanligvis laget av blyfri leire, slik at de vil absorbere mye av oljen og smaker vil forbedre maten du koker for livet av steinen.

3 Koke mat på din pizza stein i henhold til temperaturen i oppskriften. Av og til kan et minutt eller to må legges til koketiden for enkelte bakervarer oppskrifter når du bruker en stein. Unngå broiling mat på steinen og utsette den for ekstreme temperaturer. Fordel matvarene jevnt og unngå klumper mat sammen.

Related Posts