Hvordan turen dekket Bridges i Indiana

December 10 by admin

Opplev en interessant del av den amerikanske kjerneområdet ved å turnere dekket broen territorium i Indiana. Indiana er hjem til nesten 100 autentiske dekket broer fortsatt stående som kan sees under en uforglemmelig biltur gjennom staten. Følg tipsene nedenfor for touring Indianas broer.

Bruksanvisning

1 Besøk Parke County. Dette fylket er hjemmet til 31 av broene i tillegg til den fantastisk vakre Turkey Run State Park. Dette ligger i selve vestlige delen av staten, lett tilgjengelig fra motorveier 70 og 74, og ikke langt fra Indianapolis.

2 Ta en guidet tur. I stedet for å bli mistet i et ukjent område, lene seg tilbake og slappe av mens du er på en guidet tur. Finn dem tilgjengelig på Parke County besøkssenter i Rockville.

3 Opplev en festival. The Parke County Covered Bridge festival går i tidlig høst i løpet av en helg. Det er fargekodede ruter å følge, og stopper noen få miles hvor du kan finne hjemmelagede godbiter som syltetøy, folk kunst og håndverk og renoverte historiske bygninger. Det er andre festivaler i hele staten som Cumberland Covered Bridge Festival.

4 Ta en kjøretur og se broer av Putnam County. Putnam County er hjem til 9 stående dekket broer. Planlegg reiseruten, finne et hotell og se bilder av broer du vil se ved å besøke Putnam County Visitor and Convention Bureau hjemmeside (se Ressurser nedenfor).

5 Se noen av broene i den østlige delen av staten. Fayette County grenser Ohio er hjem til 4 dekket broer, mens Rush Fylket har seks. De er både lett tilgjengelig fra motorveier 70 og 74 også.

6 Bo i nærheten av Indianapolis, og fortsatt se de vakre rustikke stedene i autentiske dekket broer. Det er en som ligger ikke langt utenfor byen på DW Brown Farm. Det er 2 mer som ligger bare noen få miles nord for byen i Hamilton County.

Related Posts