Hvordan Trekk en Cork

March 4 by admin

Servere gjør det virke lett, men å trekke en kork fra en vinflaske er litt tøff. Imponer dine middagsgjester ved å åpne en vinflaske med letthet, ved hjelp av disse enkle trinn.

Bruksanvisning

Hvordan Trekk en Cork

1 Det første trinnet i denne prosessen omhandler hvordan man skal trekke en kork ved hjelp av en spak korketrekker, som er et grunnleggende spiral korketrekker som extands med en arm som ser ut omtrent som i enden av en hammer. Dette er en "kelner" korketrekker. Vi vil diskutere dette først.

2 Først sentrerer spiral av korketrekkeren godt inn i midten av korken. Den arm av korketrekkeren vil ennå ikke brukes, men bør strekke seg til den side av vinflaske.

3 Hold vinflaske hardt ned på et flatt underlag.

4 Begynner å skru på håndtaket av korketrekkeren ned i korken av flasken. Du bør være i stand til å gjøre dette ved å vri den med klokken.

5 Når korketrekker har utvidet 3/4 av veien inn i korken, stopp. Du har satt den fast nok slik at du kan begynne å fjerne det.

6 Vippe arm av korketrekkeren på kanten av flasken. Dette vil danne en spak.

7 Trekke på toppen av korketrekkeren, benyttes håndtak som dannes av den arm av korketrekkeren for å trekke av korken. Hvis dette ikke fungerer, slår håndtaket med klokken igjen, og trekker bestemt mot deg for å fjerne korken.

Å trekke en Cork Pt. 2

8 For å bruke en dual-væpnet korketrekker, kan du bruke mye samme metode som ovenfor.

9 Når begynner å sette inn korketrekker, vil senteret sirkulær bit være mot toppen. Sett spiral inn i sentrum av korketrekkeren og begynne å svinge med urviseren.

10 Korketrekkeren vil begynne å slå inn i korken, og sentrum sirkulær bit vil flytte nærmere korketrekker selv. Fortsett til spiralen er nesten helt inn i korken.

11 Når dette er ferdig, trykk ned på begge armene av korketrekkeren. Dette bør trekke korken helt ut. Dersom korken ikke kommer helt ut, gjenta prosessen.

Hint

  • Dette er virkelig et triks av handelen. Det vil ta litt øvelse for å trekke en kork med ease.Many vinflasker er nå laget med korker gummi / skum. Disse fungerer på samme måte som vanlige korker, så proceeed som vanlig.
  • Hvis en kork pauser, ikke bekymre deg! Bare fortsett som vanlig, med hensyn til lettelser korketrekkeren i korken, for ikke å bryte fra hverandre den skjøre kork i vinen.

Related Posts