Hvordan tørke ut Sticky Rice

May 29 by admin

Hvordan tørke ut Sticky Rice


Klebrig ris, også kjent som klebrig ris eller søt ris, er ofte brukt til å lage en japansk spesialitet parabol kjent som mochi. Den klebrige kvaliteten er ønskelig fordi det gir ris til å bli banket og knuste til den danner en uniform ball, liksom som en stor ball av ris deig. Risen ball er fortsatt utrolig klissete etter pounding, noe som gjør det nesten umulig å rulle ut flat eller form. Tørr ris mel hjelper tørke ut klebrig ris uten at risen smaken.

Bruksanvisning

1 Spre en sjenerøs lag med ris mel over en disk arbeidsflate.

2 Coat hendene godt med ris mel. Plukk opp ballen av klebrig ris og overføre den til mel-dekket teller. Melet på hendene bidrar til å hindre ris ballen fester seg til hendene dine.

3 Støv ris ball med ris mel til overflaten er dekket.

4 Elt risen akkurat som du ville kna brøddeig, jobber utsiden av ris ballen på innsiden for å innlemme rismel. Legg til mer ris mel litt om gangen som du kna deigen. Fortsett denne prosessen til det meste av stickiness er fjernet fra ris ball. Risen skal ikke være helt tørt, men du bør være i stand til å plukke den opp uten den helt å holde seg til hendene.

Hint

  • Potetstivelse kan brukes hvis du ikke finner rismel, men ris mel er det beste alternativet for å bevare ris smaken. Det kan være merket som ris stivelse i stedet for ris mel.

Related Posts