Hvordan Tørk Wrap African American Hair

October 24 by admin

Hvis du har afrikansk-amerikansk hår, har du et bredt utvalg av styling muligheter tilgjengelig for deg. En av disse mange alternativer er den tørre vikle teknikk. Det tar bare noen minutter å gjøre og når du fjerner wrap, er resultatet et hode fullt av løse, hoppe, luksuriøse krøller.

Bruksanvisning

1 Shampoo håret med en fuktighetsgivende shampoo, så tilstand det grundig før du begynner tørr wrap. Massasje i en liten mengde hår gel eller innstillingen lotion.

2 Børst noen floker og snarls ut av håret med en bred, flat-toothed børste.

3 Brush og virvle håret i én retning rundt hodet som en bikube, holde det ryddig og flat og jevne den med pensel og hendene mens du går. Påfør litt mer hårgelé om nødvendig for å holde frizz under kontroll. Hvis håret ditt er lengre, holder den på plass med klips.

4 Knyt en stor hårnett over tørr brytes for å holde den på plass. Hvis du ikke liker utseendet, skjule håret netto under en attraktiv skjerf.

5 La den tørre wrap på plass i flere timer, eller over natten. Fjern hårnett og la håret falle i myke krøller, pusse den forsiktig og forme den med hendene.

Hint

  • For å holde African-American håret glatt og sunt, det er en god ide å bruke leave-in fuktighetskrem hver dag. En balsam spesielt utviklet for svart hår er best.

Related Posts