Hvordan Tørk kaffebønner i mat dehydrator

February 6 by admin

Hvordan Tørk kaffebønner i mat dehydrator


Kaffeplanter er lett dyrkes hjemme. Av den grunn, noen mennesker vokse kaffebønner som en hobby. Når du vokse og høste bønner, er neste steg å tørke dem. Ved å fjerne det meste av fuktighet fra kaffebønner, bevare deg dem. Det finnes noen måter å dehydrerer frukt og grønnsaker. Ved hjelp av en food dehydrator er mye raskere enn Sun-tørking som er hvordan de fleste kaffebønner bli dehydrert. En food dehydrator er et lite apparat som sitter på kjøkkenbenken. Når du tørker kaffebønner, kan du lagre dem før sliping av bønner for å lage kaffe.

Bruksanvisning

1 Vask kaffebønner i en stor kjele med kaldt vann. Kast alle bønner som flyter på overflaten av vannet.

2 Plasser kaffebønner på en mesh tørkebrettet. Sett bønner i ett lag. Skill bønner slik at de ikke berører hverandre.

3 Sett tørkebrettene inn i dehydrator. Skru varmen på 140 grader Fahrenheit (eller lav hvis du ikke har bestemt temperaturinnstilling).

4 Rør bønnene med en skje to til tre timer senere. Prosessen blir kaffebønnene over slik de sidene tørker jevnt.

5 La kaffebønner i dehydrator til bønnene har 20 prosent fuktighetsinnhold. Dette tar fem til syv timer totalt, avhengig av størrelsen av kaffebønner. Du vet bønner er klar når du bite i midten av bønne. Utsiden skal være tørr, men midt på bønne skal være myk og fuktig.

6 Fjern kaffebønner fra dehydrator, slå av dehydrator og la bønnene avkjøles.

7 Oppbevar kaffebønner i lufttette beholdere. Plasser beholderen på et tørt og kjølig sted til du er klar til å male bønner for å lage kaffe.

Related Posts