Hvordan til Store skrelte poteter

April 18 by admin

Hvordan til Store skrelte poteter


Skrelte poteter vil raskt slå brun hvis ikke tilberedes umiddelbart eller oppbevares på riktig måte for fremtidig bruk. Noen ganger er det nødvendig å skrelle poteter en dag eller to i forkant av når de trengs, spesielt hvis du planlegger et stort måltid. Du kan lagre skrelte poteter i flere dager eller opp til et par måneder med forberedelser.

Bruksanvisning

1 Skrell og forberede poteter som om du kommer til å lage dem samme dag.

2 Legg potetene i en stor bolle. Dekk med is. Fylle skålen med vann. Sett lokket på bollen (eller dekk til med plastfolie) og avkjøl inntil tre dager. Isen bidrar til å holde potetene sprø.

3 Forvarm ovnen til 350 grader. Skjær potetene i skiver, terninger eller frites. Plasser forberedt poteter i et enkelt lag på en cookie ark.

4 Stek potetene i 10 minutter. Ta potetene ut av ovnen og la dem avkjøle.

5 Fyll plast fryser poser med halvkokte poteter og fryse dem. Fjern dem fra fryseren etter behov og ferdig mat ved koking eller baking.

Hint

  • Dypt frosset halv-kokte poteter vil holde i tre til fire måneder i fryseren.
  • Lagre potet vann fra kjøleskap lagret poteter for bruk i hjemmelaget brød og nudler. Substitute like mengder potet vann til væske som kalles for i oppskriften. Vannet kan oppbevares i kjøleskap i inntil 14 dager.
  • Tunger, au gratin eller skillet frites er gode oppskrifter for halvferdig, frosne poteter. De kan holdes på hånden for en rask og enkel siderett.

Related Posts