Hvordan ta en Cork ut uten en korketrekker

July 25 by admin

Hvordan ta en Cork ut uten en korketrekker


Bestemme hvordan å fjerne en kork fra en flaske uten hjelp av en korketrekker kan stige inn i en krangel om de forskjellige metodene folk har brukt. Det finnes en rekke verktøy som kan brukes, for eksempel en Swiss Army kniv, corncob holdere og binders. Problemet er at når dette skjer - for eksempel på piknik - sjansene er det vil være noen verktøy for hånden. Følgende er noen nesten verktøyfrie metoder som kan brukes til å åpne en vinflaske.

Bruksanvisning

Hit Bottom

1 Pakk flaske i et teppe, så det er en god mengde polstring på basen. Fjern alle innpaknings fra toppen av flasken.

2 Traff bunnen av flasken mot en passende flat vertikal overflate, så som et tre.

3 Lirk korken ut med fingrene når det begynner å dukke opp fra flasken. Trykkendringen vil tvinge korken ut av flasken.

Push It In

4 Fjern alle folien fra toppen av flasken.

5 Pierce korken hele veien gjennom hvis mulig. En kebab skewer er ideelt for denne oppgaven. Hvis dette ikke er mulig oppgaven er ikke umulig, bare vanskeligere.

6 Skyv kork i å bruke fingrene, en penn eller en annen lang tynn gjennomføre.

Verktøy

7 Roter en skrue inn i korken med en skrutrekker, eller for hånd, og lirke den ut med en tang.

8 Utforme en U-formet krok ut av en wire kleshenger, og sett den ned på siden av korken. Når det er under korken rotere den 90 grader slik at når ledningen trekkes i kroken går inn i korken.

9 Brett ut to binders forlate en U i den ene enden og sett klippene ned motsatte sider av kork inntil kroken er under korken. Roter klippene 90 grader som med kleshenger, og vri topper sammen over korken. Sett håndtaket på en tresleiv eller lignende element mellom ledningene og rotere gradvis oppover trekke korken ut også.

10 Knyt en knute i en skolissen, og skyv den ned på siden av korken med en skarp gjennomføre før det er under korken. Pakk blonder rundt hånden og dra hardt for å fjerne korken.

11 Sett to corncob holdere i korken fra hver sin side slik at de skrå inn i midten. Rotere holderne og trekke opp på samme tid for å fjerne korken på en lignende måte som en korketrekker.

Related Posts