Hvordan ta din første tur i en bobil

August 26 by admin

Hvordan ta din første tur i en bobil


Ah, frihet av RV liv! Gå hvor du vil, når du vil. Ingen dyre hoteller eller restauranter. Ingen reservasjoner eller leiebiler. Og best av alt, ingen arbeider med det umulige flyselskapet situasjon .... er alt dette din hvis du har en bobil. Men - og du visste at det måtte være et "men" kommer - kjøring og lære å leve i en RV er ikke en del av kaken. Og det er ikke en livsstil for alle. Enten du leier en bobil bare for å se hvordan det er, eller sette ut i den nylig kjøpte RV for første gang, her er de viktigste tingene du trenger å vite før du får bak rattet.

Bruksanvisning

1 GJØR LEKSENE DINE. Les bruksanvisningen som følger med RV perm til perm. Spør selgeren (eller utleie agent) for å gå gjennom hvert minutt aspekt av RV drift - VVS, elektro, varme- og kjølesystemer, hvordan å koble opp vann, kabel, elektrisk og kloakk, hvordan å dumpe avfall, etc. - - før du tar nøklene. Og sørg for å ta en prøvetur før du forlater forhandler. Du kan også være lurt å lese opp på hva det er som å reise og leve i en bobil. Det er mange bøker og nettsteder om emnet. (Se "Ressurser" nedenfor.)

2 Bo nær hjemmet. Din første tur i en bobil bør ikke være din to-ukers sommerferie. Planlegger å ta en shakedown cruise til en RV campingplass i nærheten av hjemmet der du kan bli kjent med din RV intimt uten presset av å være langt hjemmefra på en lang reise.

3 Velge riktig CAMPING. Det er i utgangspunktet to typer offisielle RV camping: offentlige og private. Et eksempel på en offentlig campingplass ville være en stat eller nasjonalpark. En privat parkeringsplass er noen som er privateid og drives for profitt. For din første tur, anbefaler jeg en privat, kommersiell campingplass. De pleier å ha full hookups (vann, kloakk, strøm, kabel), flat pull-gjennom områder slik at du slipper å utjevne RV eller tilbake inn i rommet, og andre fasiliteter som vil gjøre det lettere for en første-tidtaker .

4 FOKUS PÅ ERFARING. Dette er ikke en fest tur. La venner og andre unødvendige distraksjoner hjemme. Du er her for å fokusere på hvordan du skal kjøre og drive rv.

5 Se været. Gjør deg selv en tjeneste og gå i varme, solfylte været med lite eller ingen vind. Regn, vind eller kulde vil gjøre ting ubehagelig når du må koble opp eller bryte leir.

6 Ikke sikkerhetskopier! Uansett hva du gjør, ikke sikkerhets RV opp uten et ryggekamera eller noen til å veilede deg. Dette er en vanskelig manøver, spesielt for førstegangs.

Hint

  • Når du reservere plass på campingplass bekrefte at de har full hookups og at dette betyr at du vil ha strøm, vann, kabel og en kloakk hookup på nettstedet ditt. Du ønsker ikke å måtte hekte alt bare for å dumpe kloakk på et eget nettsted.
  • Det vil også være lettere hvis du kan få en pull-gjennom området i stedet for en du må tilbake til.
  • Sørg for å komme frem til campingplassen lenge før det blir mørkt. Det kan ta deg en time eller mer for å få satt opp første gang.
  • Og sørg for å bekrefte at stedet du reservere er flat. Ellers vil du trenger spesielle blokker for å utjevne RV, og som trenger å rote med at første gang ut?
  • Hvis Camping annonserer "Gratis Wi-Fi," spør om du kan få signal i din rigg eller hvis du har å gå til et annet sted for å bruke Internett. Sørg også for å be om passord når du sjekker inn.
  • Sørg også for å vite hvor mange ampere RV krever for elektrisk oppkobling og be Camping hva slags hookups de har. De fleste kommersielle campingplasser har 30-amp hookups, og mange har 50-amp hookups også.
  • Hvis temperaturen er ventet å falle under frysepunktet, må du huske å hekte din vannslangen fra den eksterne tilkoblingen og bruk ombord vann i stedet. Hvis du ikke gjør det, kan du ende opp vinden opp med en lang, tynn slange med is!

Related Posts