Hvordan Sy toppen av en Sweetheart-formet kjole

December 23 by admin

Hvordan Sy toppen av en Sweetheart-formet kjole


Den kjæreste stil har fått navnet sitt fra den koniske halsen som skaper form av et hjerte med stoff rundt bysten. Den kjæresten halsen er en stroppeløs stil som gir en flatterende form til bysten og bidrar til å vise frem en svingete, feminin silhuett. Sweetheart stiler er spesielt populær i semi-formelle og formelle kjoler inkludert promenadekonsert kjoler og brudekjoler som de egner seg spesielt godt til sateng og silke tekstiler og lange kjoler. Den kjæresten halsen kan synes vanskelig å sy ved første øyekast, men kan bli hemmet og sydd med symaskin på en lignende måte til en annen kjole halsen.

Bruksanvisning

1 Tegn form av to halvsirkler eller en lavere case "m" med stoff kritt på forsiden av kjolen for å lage din kjæreste form. Begynn en fjerdedel av veien ned bryster på venstre sidesøm og tegne en kurve som topper en fjerdedel av veien over midten av kjolen og ender i sentrum av kjolen en fjerdedel av veien ned bryster. Tegn fra midten av kjolen, hvor den siste kurven endte, oppover, for å skape en annen kurve som topper tre fjerdedeler av veien over kjolen og slutter en fjerdedel av veien ned bryster på høyre kant. Sikre dine to kurvene er store nok til å encase bust og deretter innlemme en 1/2-tommers margin for å tillate en hem.

2 Trim nøye og presist rundt kritt disposisjon til å skjære vekk overflødig stoff fra forsiden av kjolen.

3 Snu kjolen innsiden ut.

4 Brett 1/2 tomme av stoff ned fra toppen av den venstre byste delen av kjolen for å skape en jevn kurve og pin på plass med sy nålene.

5 Brett 1/2 tomme av stoff ned fra toppen av høyre byste delen av kjolen for å skape en jevn kurve og pin på plass med sy nålene.

6 Sy rundt halvsirklene en om gangen med symaskinen. Begynn på utsiden av hver del og sy innover mot midten av kjolen. Sy sakte og fjern sy pins som du går.

Related Posts