Hvordan Sy Boutique A-formet Kjoler

October 31 by admin

Hvordan Sy Boutique A-formet Kjoler


En A-linje kjole har fått navnet sitt fra sin signatur form: montert på bodice og fakling ut i skjørtet, er det faktisk ligner på bokstaven «A» Stilen er flatterende på de fleste typer kroppen. Grunnleggende ferdigheter er nødvendig for å skape en vakker ferdig produkt, noe som gjør dette til et ideelt prosjekt for den nye syerske. Legg blonder, bånd eller knapper til en A-linje, og du har en signatur boutique-stil kjole, unikt for din egen stil.

Bruksanvisning

1 Kjøp et mønster for en A-linje kjole. Du vil finne mønstre på håndverket butikker eller på nettet. Mange nettsteder tilbyr mønstre som du kan kjøpe og laste ned. Klipp stoff i henhold til instruksjonene på mønsteret.

2 Stitch noen piler mønsteret kan ha. En dart starter og stopper uten å skape noen krusninger i stoffet. For et boutique stil A-linje, plassere dem på bodice. Pilene vil skape en montert, polert utseende.

3 Sy og bakstk sammen på symaskinen. Fullfør kjole i henhold til mønster instruksjoner.

4 Pin og sy hem. Lengden av en A-linje kjole kan variere fra over kneet, ned til ankelen. Dette er opp til deg og din personlige stil.

5 sy "shirt type" lommer i front av kjolen. Med en "shirt type" lomme, kjole fungerer som innsiden, eller tilbake, av lommen. Klipp ut et rektangulært stykke stoff. Et godt sted å starte er 4 til 5 inches over hem. Machine sy eller hånd sy bunnen og sidene av lommen til kjolen. Sy et tynt stykke blondekant langs toppen av lommen for ekstra stil.

6 Avslutt kragen på kjolen din ved å legge blondekant. Sy det på eller bruke stoff lim. Du ønsker kanskje å kjøpe en pre-laget blonder krage.

7 Lag et lag av tekstur og stil til din kjole med knapper. Kjøp knapper i en rekke farger, størrelser og stiler. Prøv to til tre knapper langs bodice av kjolen din - eller legge dem til lommene. Før du sy, plassere knappene på kjolen og mark med pinner for å sørge for at de er i ønskede steder. Prøv å sy knapper med en komplementærfarge tråd for å legge til ekstra personlighet.

8 Miks og match noen av de ovennevnte alternativene for utallige kombinasjoner av boutique kjole design.

Related Posts