Hvordan Substitute Red Curry Powder for Red Curry Paste

June 10 by admin

Hvordan Substitute Red Curry Powder for Red Curry Paste


Red curry paste er standard i thai curry oppskrifter. Varmen av paprika blandet med andre krydder som hvitløk og spisskummen hjelp utvikle smaken av miksen. Mens karri krydder selges i pulverform, er det mer vanlig i Thai karri oppskrifter å bruke rød karripasta på grunn av sin konsistens. Tykkelsen av pastaen kokker ned godt med vann, buljong eller kokosmelk base for en mer kompleks smak. Imidlertid kan rød karripulver fortsatt brukes med noen modifikasjoner.

Bruksanvisning

Loose Powder bruksområder

1 Dryss rød karri over kjøtt eller grønnsaker som brukes i karri oppskrift før koking. Tillate dem å sitte som en del av en marinade i minst 20 minutter eller så lenge som over natten.

2 Hell ønsket mengde rød karri i suppen, fiskesaus eller kokosmelk brukes i karri oppskrift. Visp lett å kombinere. Kok opp blandingen til en byll, og deretter redusere varmen. Som blandingen kokker, vil krydder blandes med væsken for en mer konsentrert smak.

3 Tilsett 2 ss løs rød karri til din oppskrift, og deretter legge inn 2 ss klarnet smør (også kjent som ghee) og 1 ss eddik. Kombiner godt med en skje og la det småkoke over middels varme.

Hjemmelaget karripasta

4 Lag en hjemmelaget karripasta ved å bruke den løse rød karri pulver og en væske bindemiddel.

Hell 2 ss karripulver i et krus eller bolle. Legg i vann, fiskesaus, kjøtt eller vegetabilsk kjøttkraft eller kokosmelk en spiseskje av gangen.

5 Legg i andre krydder, for eksempel hakket hvitløk, spisskummen, koriander, fennikel, sort pepper, muskatblomme og sjalottløk til din smak.

6 Bland godt med en gaffel for å fukte alt løst pulver. Tykkere etter behov med mer rød karri hvis pastaen blir for tynt for dine behov.

7 Stek lim i tykk kokosmelk krem ​​eller kok i buljong i forholdet 4 til 6 ss hjemmelaget red curry paste til 8 oz. av væske. Dette vil gjøre en karri som er både salt og søtt. Den vil også inneholde noe varme på grunn av pepper.

Related Posts