Hvordan Style opp skoleuniform

June 15 by admin

Hvordan Style opp skoleuniform


Skole uniform kan være vanlig, kjedelig og konservativ, men du kan utstyre din til å lage din egen signatur utseende. Sjekk skolens kleskode for å se hva som kreves av din daglige uniform og hva du kan leke deg med og endre opp. En jente kan bruke hår tilbehør, smykker, skjerf og pins, og en gutt også kan bruke stilelementer for å legge personlighet til et trist skoleuniform.

Bruksanvisning

1 Vær kreativ om hvordan du style håret. Hvis du er en jente, krølle det noen dager, og rette det på andre. Flette det. Bruk den i en lav hestehale en dag og i en høy hestehale den neste. Bruk fargerike hårspenner og tilbehør som sparkly pannebånd og barrettes.

Hvis du er en fyr, prøve ut forskjellige hår produkter eller deler håret forskjellige måter. Pensle den tilbake og stilen den med gel, eller deler den på siden og gni litt pomade i den.

2 Pin noen glitrende brosjer på din uniform, sekken eller et stoff pannebånd. Hvis du er en fyr, få noen pinner som har din favoritt band, artister eller tegn og legg dem over din jakke eller ryggsekk.

3 Bruk fet smykker, for eksempel lange, flertrådede halskjeder, cocktail ringer, beaded armbånd eller armbånd, eller dingler øredobber. Hvis du er en fyr, bære et armbånd med ditt favoritt band, eller sette på et halskjede.

4 Bruk farge trykt skjerf, og prøve ut forskjellige måter å knytte skjerfet. Hvis iført den rundt halsen er ikke noe for deg, kan du prøve å binde den på vesken eller bruke den til å lage et hode wrap.

5 Prøv ut fargerike sokker og sko. Matche sokkene dine annet tilbehør, for eksempel ryggsekk, hodebånd eller smykker. Hvis uniform ikke inkluderer spesifikke sko, slitasje billig leiligheter i forskjellige farger, design og materialer, eller hvis du er en fyr, ha en kul stil av sko eller joggesko.

6 Bruk en skjorte av en kontrast nyanse som er lang nok til å titte ut fra under en kjedelig skjorte for ekstra tekstur og farge.

7 Wear skimrende eller sparkly neglelakk, hvis du er en jente.

8 Hvis skolen krever at du bære en student ID rundt halsen, kjøpe eller lage et stilig lanyard å ha den på. Du kan gjøre dette ved veving, vri eller pyntebånd bånd eller shoestrings og feste din ID holderen.

9 Prøv forskjellige stiler av sminke, så lenge skolen din gjør at du kan bruke den. Hvis du er en jente, matche øyenskygge skygge til annet tilbehør.

Related Posts