Hvordan stoppe hår fra Turning Grey

April 14 by admin

Grått hår er en uheldig del av aldring, og mange tror at alt du kan gjøre for din graying hår er farge det opprinnelige farge og håpe på det beste. Ikke anta at du må alder elegant. Det finnes måter å bidra til å forhindre håret fra gråning slik at du kan spare noen få turer til din lokale salong og litt penger på samme tid.

Bruksanvisning

1 Kutt ned på stress. Det er en sammenheng mellom stress og tap av pigmentering i håret, noe som fører til gråning. Begynn en øvelse regime som inkluderer yoga for å lindre noen av stress. Unngå stressende situasjoner når du er yngre vil også bidra til å stoppe for tidlig gråning før den starter.

2 Slutte å røyke. Røyking fører til for tidlig aldring av huden og håret.

3 Konsumere mat som inneholder kobber. En av årsakene til grå hår er antatt å være en kobber-mangel. Matvarer som er rike på dette viktige mineralet inkludere neper, yams, nøtter og spinat. Du kan også ta en daglig kobber supplement i tillegg.

4 Skjær indisk stikkelsbær frukt i flere biter. Tørk dem i solen og deretter koke disse brikkene i kokosolje. Når det er nedkjølt, gni dette juice på hodebunnen din nattlig å redusere gråning.

5 Ta tilbake pigmentet i håret ved å legge en stor mengde karri blader til kokosolje. Gni denne blandingen på håret ditt daglig.

6 Unngå mat og drikke som inneholder raffinert sukker og hvitt mel. Disse inkluderer brus, godteri, kaker, syltetøy og sjokolade.

7 Hold håret rent og ikke skylle ut shampoo med svært varmt vann. Unngå også å bruke hårføneren på en daglig basis. La håret lufttørke i stedet.

Related Posts