Hvordan stivelse en Cotton flanellskjorte

April 2 by admin

Hvordan stivelse en Cotton flanellskjorte


Bomull er karakteristisk lett å rynke; stivelse kan forebygge rynker, stive materialet og bidra til å forhindre flytende flekker. Stivelse tøyet kan gjøres enten i bulk med en in-vask stivelse eller individuelt med spray stivelse produkter. Før du forsøker å stivelse din bomull flanellskjorte, lese og følge instruksjonene som er trykt på stivelse produktet.

Bruksanvisning

In-Vask Stivelse

1 Les plagget omsorg etiketten og sikre at bomull flanellskjorte kan vaskes i maskin.

2 Plasser tøyet i vaskemaskinen. For best mulig resultat angir vanntemperaturen til varm eller varm. Tilsett vaskemiddel og la vaskemaskinen for å sykle til skylling. Spray stivelse er et effektivt alternativ for skjorter som krever kaldt vann vask.

3 Stopp maskinen når vaske når skylling. Åpne døren og legg 8 unser stivelse for et medium stivelse eller 4 ounces for en lett stivelse, hvis du gjør en full last. Lukk døren og la vaskesyklusen er ferdig. Til stivelse en enkelt skjorte i en liten belastning, teste en liten mengde i vasken stivelse og øke til ønsket stivhet er oppnådd.

4 Plasser rent, stivet skjorte i tørketrommelen. Når tørkingen er ferdig, pent brett eller henge skjorta.

spray Starch

5 Les plagget omsorg etiketten på din flanellskjorte å bestemme stoff innhold. Hvis din skjorte er 100 prosent bomull, sette jern til bomull varmenivå og at det å forvarme. Hvis din skjorte er en bomullsblanding, satt jernet til riktig tilsvarende varmeinnstilling.

6 Legg den rene flanellskjorte på et strykebrett eller flat varmebestandig overflate. Mens du holder boksen i stående stilling, spray stivelse på skjorten jevnt fra en 8-tommers avstand.

7 Påfør varmt jern til skjorten, glatter ut alle rynker. Ikke la strykejernet hvile i lange perioder på skjorten din, da det kan svi stoffet. Brett eller henge skjorta.

Related Posts