Hvordan Steam en Quahog

July 12 by admin

Hvordan Steam en Quahog


Du trenger bare varme for å forberede quahogs, enten det kommer fra en grill, broiler eller kokende vann. Men dampende quahogs i cuisson, en smaksrik væske for matlaging sjømat, kan du lage i stedet for bare å forberede seg. Quahogs kommer i flere varianter klassifisert etter størrelse. Små nakker og kirsebær steiner er søt og øm, mens topp nakker og navnebror Quahog varianter er mer omfattende. Små varianter gå best med lette ingredienser, som for eksempel hvitvin og purre, mens større varianter kan håndtere fet smaker, for eksempel hvitløk og sjalottløk.

Bruksanvisning

1 Tulle quahogs i en bøtte eller annen beholder og dekk dem med et par inches av sjøvann. Hvis du ikke har sjøvann, bland 5 ss salt per liter vann og hell det over dem.

2 Rense quahogs over natten i saltvann. Drenere vannet og skyll quahogs under kaldt rennende vann rett før du ønsker å dampe dem. Kaste noen quahogs som hevert, eller "fot", ikke trekke inn i skallet når håndteres.

3 Surr aromatiske ingredienser i olje eller smør i en gryte. Litt hakket hvitløk, en sjalottløk eller to, en klype rød pepper flak eller et terninger chili la deg ta quahogs i din egen retning.

4 Hell en tomme eller to av væske i en pott, avhengig av hvor mange muslinger du har. Væsken vil ikke overmanne smaken av muslinger, vil det bare kondensere på innsiden av skallet, så gjerne bruke noe smakfull. Hvitvin, rødvin, stout øl, Hveteøl, fiskekraft, fisk fumet - du skjønner poenget - er alle fritt vilt.

5 Legg urter og krydder til potten. Bare rive litt frisk bladpersille, kaste i en liten haug med koriander, eller ta deg tid og finhakk litt frisk dill.

6 Rør alt sammen og ta den med til en byll på komfyren. Tulle quahogs i potten og dekke.

7 Damp quahogs i fem til syv minutter, eller til alle skjellene åpne. Overfør muslinger til et serveringsfat og hell cuisson over dem. Serveres umiddelbart.

Hint

  • Hvis du ikke har tid til å rense quahogs over natten, plassere dem i en beholder og dekk dem med et par inches av vann. Bland vann med hånden for omtrent et minutt å få muslinger hisset opp. Gjenta et par ganger, med friskt vann hver gang, helt til quahogs slutte å slippe grus og sand.

Related Posts