Hvordan søke Makeup til moden hud

May 16 by admin

Ved søknad makeup å modne huden som kan ha rynker eller en tørr konsistens, må du ta mer tid til å ta vare på og forberede huden. Eldre kvinner bør også holde seg borte fra kosmetikk som har en skimrende overflate fordi dette vil legge vekt på rynker eller bretter. Kvinner med moden hud trenger å ta en annen tilnærming ved valg og bruk av kosmetikk enn yngre kvinner slik at de kan definere sin naturlige skjønnhet og gi effekten av aldring grasiøst.

Bruksanvisning

1 Start med en nyvasket ansikt og bruke fuktighetskrem mens huden fortsatt er litt fuktig til å holde på fuktighet. Forsiktig gni det inn, og ikke begynne å bruke sminke før den er absorbert inn i huden din.

2 Bruk en concealer blush og dekke eventuelle mørke flekker eller ringer under øynene. Bruk en krem ​​concealer som passer godt og er ikke feit.

3 Påfør foundation over hele ansiktet med en foundation børste eller kabuki børste for å jevne ut huden din tone. Det er fundamenter på markedet for laget spesielt for kvinner med moden hud. Ikke bruk pulver, som vil vise noen bretter og linjer i huden.

4 Bruk en skvett av øyenskygge primer på øvre og nedre øyelokk for å holde øyenskygge krøller eller flekker og gjøre det vare lenger.

5 Påfør en øyenskygge over hele øyelokket som er en nyanse lysere enn din naturlige hudfarge å åpne opp hele øyepartiet. Påfør en litt mørkere nøytral øyenskygge i øvre ytre press på øyelokket og i en tynn linje langs nedre vippekanten, bor borte fra det indre hjørnet av øyet. Bland godt.

6 Line øynene nær vippene for en dristigere utseende for natta. Hvis du ønsker en mer lys og naturlig utseende du kan hoppe over liner og bare bruke mascara å tykne, forlenge og definerer øyevippene.

7 Bruk et øyenbryn blyant i din naturlige hårfarge å definere øyenbrynene uten å gjøre linjer som er for sterk eller harde. Små, raske linjer som ser ut som håret arbeidet ser best.

8 Bruk en nøytral rosa eller korall blush lett på epler av kinnene og utvide litt tilbake langs kinnbena. Krem blush vil gi deg en mer fuktig utseende.

9 Linje leppene før du påfører leppestift for å holde fargen fra blødning. Du kan også bare bruke en skvett av lipgloss for en subtil hint av farge og glans.

Hint

  • I stedet for øyelokk primer kan du blande foundation med en svært liten mengde vann. Du kan bruke en lysere farge øyenskygge for en mer dramatisk look for natta.

Related Posts