Hvordan søke Eyeshadow, Eye liner, og mascara som en proff

July 13 by admin

Hvordan søke Eyeshadow, Eye liner, og mascara som en proff


Øyesminke kan være skremmende - bruker for mye og du ser trashy, gjelder det galt og du bare se dumt. Men hvis du får det riktig, kan øyesminke slå svært vanlig utseende øyne inn i show stoppers.

Bruksanvisning

1 Start med å vaske ansiktet i henhold til vanlig rutine inkludert uten kremer som du vanligvis bruker. For å gjøre øynene dine ser sitt beste, begynner å bruke en øyekrem som inneholder solbeskyttelse i morgen og en natt reparasjon krem ​​før du går til sengs om kvelden.

2 Hvis du bruker en makeup primer, bare bruke den til øyelokkene hvis (1) det er mild nok til ikke å bry øynene; og (2) du har problemer med å få øye sminke for å bli satt uten. For de fleste av oss, er et eget øye primer unødvendig.

3 Begynn med øyenskygge. For en casual look, velge to gratis farger. Start med mørkere og pensle den lett på øyelokkene langs vippekanten. Feie lysere farge over hele øyelokket.

4 For en mer dramatisk look, bruke en øyenskygge quad. Bruk en medium tone langs øyevippene. Sweep en lettere en over øyelokket. Feie den letteste en like over øyelokket opp til rett under øyebrynet. Feie den minste bit av den mørkeste fargen i de ytterste skrukker på øyelokkene. Deretter, blanding, blanding, blanding.

5 Eye liner kommer etterpå. Tegn en lys linje like ovenfor øvre øyevippene og like under nedre seg. La dem møte med en liten fanfare på ytre press. Eldre kvinner kan ikke ønsker å stille sin nedre øyelokk for å unngå å dra ned deres øyne. For en mer casual look, bare linje øverst og nederst på de ytterste hjørnene.

6 Til slutt, mascara. Start med å bruke øyenvippe curler. Hold curler klemmes ned på plass i 15-20 sekunder. Påfør mascara til nedre vippene først. På den måten trenger du ikke få flekker av våte øvre vippene som du ser opp å prøve å gjøre dine lavere seg. Har to strøk på nedre surret etterfulgt av to strøk på de øvre. La tørke, og du er flink til å gå!

Hint

  • Start med nøytrale farger til du får taket på det
  • Less is more - du kan alltid legge til, trekke krever vanligvis starter over
  • Hvis du gni din mascara eller eyeliner, DAB en fuktig q-tip på det og deretter blande med en ren pensel for å unngå å måtte starte på nytt
  • Bruk kun rent verktøy og deler ikke - dette bidrar til å unngå funky infeksjoner
  • Bytt ut mascara og eyeliner minst hver 6 måneder

Related Posts