Hvordan skjære et hull i en Honeydew Melon

October 8 by admin

Meloner er en av de mest fordelaktige frukt du kan spise. Full av vitaminer og mineraler og relativt lavt i kalorier, meloner er et utmerket tillegg til enhver diett. Honeydew er uten tvil en av de mest populære meloner grunn av sin søte smak og høy næringsverdi. Klargjøre Honeydew for forbruk er en enkel prosess, og det skjæres til enkle å administrere stykker gir rask og deilig ernæring for hele familien.

Bruksanvisning

Hvordan skjære et hull i en Honeydew Melon

1 Vask honeydew grundig med frukt vask og rikelig med varmt vann. Frukt vasker er mat-safe såper som er utviklet for å fjerne eventuelle forurensninger og voks fra overflaten av maten. Hvis du ikke har noe frukt vask, påfør en liten mengde oppvaskmiddel til melon, og husk å skylle godt for å hindre inntak av eventuelle såperester.

2 Legg din Honeydew på skjærebrett, rulle den forsiktig for å finne den flateste sted på melon. Du må holde melon flytter seg mens du skjærer den, så å finne flatt område vil bidra til å holde melon fra skiftende.

3 Hold kniven fast i den ene hånden og hold melon mot skjærebrett med hverandre, og trykke spissen av kniven inn i siden av melon. En skarp kniv er nødvendig å pierce huden og kutte melon uten blåmerker det, så hvis kniven ikke glir lett inn, trekke det ut og skjerpe bladet.

4 Flytt kniv i en sirkulær bevegelse, trykke bladet helt gjennom hud og kjøtt for å lage et hull. Du kan klippe hull så stor eller så liten som er nødvendig for å dekke dine behov. Bruk fast, jevnt press som du skjærer for å unngå å måtte stoppe og starte hullet.

5 Trekk kniven ut sakte, trykke opp på bladet for å hjelpe arbeidet ditt kutte ut løs fra kroppen din melon. Hvis det ikke kommer ut når du tar kniven, setter spissen av kniven inn i sentrum av utskjæringen delen og trekke tilbake, fjerne den løse biten.

Hint

  • Undersøk meloner nøye for å velge en som er moden. En moden melon vil ha fast kjøtt, stram hud og lukte litt søt. Umodne meloner er ikke skikket til å spise og kan føre til fordøyelsesproblemer hvis de spises.
  • La aldri barn bruke skarpe kniver uten tilsyn. Kniver kan skli fra sine små hender og føre til alvorlige skader.

Related Posts