Hvordan skjære en vannmelon barnevogn

May 30 by admin

Hvordan skjære en vannmelon barnevogn


Hvis du planlegger å tjene frukt og meloner på en kommende baby shower eller baby bursdag, prøve å opprette en fantastisk midtpunktet for hendelsen. Skjære en vannmelon barnevogn og være snakk om nabolaget når du avsløre denne deilige, enkle å tilberede og svært sunt dessert.

Bruksanvisning

1 Kjøp en stor vannmelon. La den få romtemperatur. Skjær en tynn skive fra bunnen slik at du vil ha en stabil base.

2 Bruk en tegning blyant eller fargestift og skissere vognen. Lag en fancy mønster ved hjelp av små trekantede figurer hvis du kan. Tegn mønsteret horisontalt over midten av vannmelon, om lag to tredjedeler av lengden, og deretter markere en oppadgående kutt - vinkelrett på den første kuttet.

3 Bruk en dekorere verktøy eller kniv til å kutte de fancy kantene på vognen. Gjør dette nøye. Fjern den øverste delen av bark.

4 Ta utskjæringen delen og bruke en skarp kniv for å lage vognens håndtak. Det vil være noe rektangulær, med et hult senter.

5 Fjerne frukt fra midten av vognen. Ved hjelp av tannpirkere, fester håndtaket til forsiden av vognen.

6 Fest hjulene, igjen ved hjelp av tannpirkere. Du kan lage disse fra appelsinskiver. Jordbær og kiwi vil danne hjulkapslene. Fyll carving med ca 4 kopper fruktsalat.

Hint

  • Vurder å bruke en kanal kniv for visse kutt og til å hule ut større områder.
  • For bedre grep og for å beskytte hendene, bruke en frisk, ny tykk par hagehansker med gripeflatene.
  • Velg en flat arbeidsflate på en solid base.
  • For mer detaljert design, tegne en mal først på et hvitt ark med en markør eller blyant. Når du er ferdig, overføre bildet til vannmelon overflaten ved taping papiret til melon og sporing langs motiv linjer med blyant, slik at utformingen rett på vannmelon overflaten.
  • Bruk en skarp kniv med en spiss tupp. Utøve den forsiktig for å unngå skade.

Related Posts