Hvordan Skjær grønnsaker med en Santoku Knife

December 23 by admin

Hvordan Skjær grønnsaker med en Santoku Knife


Mange mennesker som koker hjemme ende opp med en liten kniv eller biff kniv til å dele opp grønnsaker. Disse knivene er generelt for små og ikke godt balansert nok til å gjøre rent og selv skiver. Den Santoku kniv har en stor, rett blad, og håndtaket er selv med toppen av bladet til å forlate god plass til fingrene under. Vektfordelingen av kniven arbeidet med å gjøre ryddearbeidet. Hvis du skjære, hogge og hakke grønnsaker med en Santoku kniv, vil du få et perfekt resultat, raskt.

Bruksanvisning

1 Plasser et skjærebrett på et solid og jevnt underlag. Vask grønnsakene før du skjærer.

2 Hvordan Skjær grønnsaker med en Santoku Knife


Hold grønnsaker med den ene hånden, og grep i håndtaket på Santoku kniv fast med den andre. Plasser pekefingeren på toppen av bladet for ekstra kontroll. Start alltid med spissen på kniven berøre styret. Linje bladet opp der du vil at den skal skjære grønnsaker.

3 Hvordan Skjær grønnsaker med en Santoku Knife


Ta med knivbladet ned mot styret, rett igjennom grønnsak. Samtidig, etter hvert dra kniven mot deg.

4 Hvordan Skjær grønnsaker med en Santoku Knife


Fortsett den doble bevegelse inntil den fremre delen av bladet berører styret. Deretter drar punktet gjennom vegetabilske å slippe skive, skjære gjennom noen ytre huden.

5 Hvordan Skjær grønnsaker med en Santoku Knife


Bruk den andre hånden for press for å skjære gjennom tøffere grønnsaker som løk. Hold tommelen på løk, og hvile de andre fingrene flatt på toppen av kniven. Aldri krølle fingrene eller få dem i veien for bladet.

6 Hvordan Skjær grønnsaker med en Santoku Knife


Skjær nedover mot styret, ved hjelp av fingrene til å skyve på bladet.

7 Hvordan Skjær grønnsaker med en Santoku Knife


Plasser håndflaten mot toppen av bladet for hakking og hakking. Hold deg fingrene rett til å holde dem ute av veien. Begynn med punktet ned, og bladet bare litt hevet over skiver. Ta kniven ned og skyv med håndflaten på samme tid. Håndflaten utøver press og hjelper veilede kniven. De utvidede fingrene også tjene som en barriere for eventuelle flygende stykker som hopper bort fra bladet.

8 Hvordan Skjær grønnsaker med en Santoku Knife


Ta med hele bladet flatt ned til skjærebrett, skjære gjennom skivene. Løft bladet litt, holde punktet på brettet som du skifte til venstre eller høyre. Ta bladet ned igjen og gjenta. Arbeid i en kontinuerlig bue over grønnsakene, aldri løfte poenget. Når du har fullført en bue, skyver de hakkede bitene i en haug, skifte vinkel på kniven, og starte på nytt. Når du blir vant til Santoku kniv, vil du være i stand til å hogge og hakke så raskt som proffene du ser på TV.

Hint

  • Bruk håndflaten på knivbladet for å hjelpe skjære gjennom ekstra tøffe grønnsaker som poteter og gulrøtter. Denne ekstra press vil lede Santoku kniv rett through.Rinse kniven og tørk mellom grønnsaker, særlig hvis de skal gå inn i ulike dishes.Wash Santoku kniver for hånd. Skyll og tørk med et håndkle for å unngå flekker og hardt vann flekker.
  • Hold fingrene borte fra bladet til alle tider. I begynnelsen, jobbe sakte med Santoku kniv. Lær hvordan å skjære effektivt og få fingrene ut av veien som du klipper.

Related Posts