Hvordan Skjær et Whole toppen mørbrad

November 11 by admin

Hvordan Skjær et Whole toppen mørbrad


Toppen mørbrad er en smakfull kutt av biff som er tradisjonelt solgt i mindre porsjoner, for eksempel topp ytrefilet cap biffer, steker og fileter. Selv om du kjøper toppen mørbrad (også kjent som sentrum kutt steke, topp rumpe eller London broil) som allerede har blitt delt inn i seksjoner er sikkert lettere, er det tilrådelig for ivrige biff eaters å vite hvordan å skjære hele topp sirloins. Hele topp sirloins er skåret i tre deler: cap, muskler og sentrum.

Bruksanvisning

1 Plasser en hel topp ytrefilet på toppen av et stort skjærebrett. Bruk en stor, skarp kniv til å klippe av uønsket fett, brusk og bindevev.

2 Skjær toppen mørbrad cap fra bunnen av hele toppen mørbrad, og klippe av overflødig fett eller bindevev. Dersom det er ønskelig, skjære toppen mørbrad cap i 1-tommers-tykke biffer. Den delen igjen er sentrum for hele indrefileter.

3 Bruk naturlig sømmen i biff som en guide for å kutte muskel del fra sentrum av hele toppen mørbrad. Muskel av hele topp mørbrad, også referert til som "mus", er plassert på toppen.

4 Skjær sentrum av hele indrefileter i to eller tre like fileter. Skjær bort senen, uønsket fett og bindevev. Alternativt kan du la den midtre delen hele å bli kokt som en stek.

Hint

  • Vær forsiktig når du arbeider med en skarp kniv.

Related Posts