Hvordan Skjær et Rubber Watch Band

August 17 by admin

Det overskytende stropp materiale som henger fra en urmaker spenne kan se ekstremt vanskelig og uprofesjonelt, men mer enn noe annet, kan det være svært irriterende for brukeren. Mens noen skinn og stoff se stropper kan være vanskelig å endre, er en gummi en ganske lett å kutte ned. Hvis det gjøres riktig, vil ingen noen gang lagt merke til at du gjorde det selv.

Bruksanvisning

Hvordan Skjær et Rubber Watch Strap

1 Pakk klokken rundt håndleddet, og skyv stroppen nærmest kroppen under nederste del av håndleddet. Skyv den gjennom spennen på langt stroppen, og plasser spenne innlegget inn i hakket som føles behagelig, men sikkert fester klokken bånd rundt håndleddet.

2. Mål stroppen fra enden av den overskytende delen av båndet til der den møter spennen. Legg merke til denne målingen, og trekke fra en halv tomme.

3 Plasser urskiven opp på et nivå skjærebrett og forlenge både av sine stropper ut over overflaten. Plasser begynnelsen av målebåndet ved enden av den nedre del av båndet og å utvide det oppover, på tvers av stroppen, inntil man har nådd måling i det foregående trinn.

4 Plasser målebåndet på hver side av den nedre klokkerem. Utvid målebånd over den nedre stroppen slik at toppen bredde enden er i flukt med riktig måling på målebåndet.

5 Påfør press på linjal med en hånd å fast feste stroppen fra å bevege seg. Skjær gummi stroppen med en barberhøvel kniv ved hjelp av den andre siden, mens nøye følge den rette bredden enden av linjalen.

Hint

  • Mengden av gummi du ønsker å kutte fra stroppen er opp til deg. Leaving omtrent en halv tomme av overskytende stroppen synes å se den fineste, og det er ikke nok ekstra stropp slik at det forstyrrer og ubehag.

Related Posts