Hvordan Skjær et Honeydew i firkanter

March 5 by admin

Hvordan Skjær et Honeydew i firkanter


Den søte smaken og duften av fersk Honeydew gir en forfriskende frukt fatet enten det serveres alene eller som del av en fruktsalat. Honeydews er tilgjengelig i dagligvarebutikker eller bondens marked. De beste fruktene er velduftende og har plettfritt rinds. Kutte melon i biter store firkanter gjør dem enkle å spise og tjene. Den lille størrelsen på en firkantet snitt melon også gjør dem egnet for bruk i fruktsalater eller til servering på tannpirkere som en forrett.

Bruksanvisning

1 Fyll en ren vask med 4 til 6 inches av varmt vann. Legg til en eller to squirts av flytende såpe. Vask Honeydew i såpevann. Skyll grundig i rent vann.

2 Lå Honeydew på skjærebrett. Skjær melon i to med en skarp kniv.

3 Scoop frøene og fruktkjøttet ut av sentrum av melon med en skje. Kast frøene og papirmasse.

4 Skjær melon halvdeler i to igjen, så du har fire stykker av melon. Sett hver melon kvartal på skjærebrett med frukt siden opp.

5 Skjær frukten i en fjerdedel vertikalt. Skjær inn i frukten, men ikke inn i skallet. Space skivene en tomme fra hverandre.

6 Skjær gjennom melon horisontalt, avstand skiver 1-tommers fra hverandre. Ikke trenge gjennom skallet som du klipper. Skiver melon bør ligne et rutenett.

7 Skyv kniven mellom skall og frukt, skille kvadratene av honningdugg fra skall. Gjenta for hver Honeydew kvartal til hele melon er skiver i firkanter. Kast av bark.

Related Posts