Hvordan Skjær en Coconut

August 19 by admin

Hvordan Skjær en Coconut


Folk bruker alt fra en machete til en baufil til en drill for å skjære åpne en kokosnøtt, selv om prosessen ikke trenger å være så dramatisk. En kokosnøtt er hardt, glatt skall er vanligvis allerede fjernet før den kommer i butikkene. Hva er mest sett og tilgjengelig for salg er den brun, hårete, indre mutter, som kan brytes opp med noen elementer fra en verktøykasse. Alt du trenger å vite er plasseringen av kokos sin akilleshæl.

Bruksanvisning

Hvordan Skjær Åpne en Coconut

1 Hvordan Skjær en Coconut

Øynene er de eneste penetrer flekker på kokos.

Finn kokos sin "øyne", som er tre mørke fordypninger gruppert i den ene enden. Pierce et øye med skrutrekkeren ved å trykke på baken enden av skrutrekkeren med hammeren. Gjenta med andre øyne. Snu kokos opp-ned og tømme vann i en bolle.

2 Pakk drenert kokos i et håndkle og sett den på en hard overflate. Hit kokos med hammeren, rotere det som trengs, før det sprekker åpne. 3 Hvordan Skjær en Coconut

Kjøttet kan spises som den er eller brukes i matlaging.

Bruk en vanlig tabell kniv til å lirke den hvite kjøttet ut av skallet. En tynn, brun vev kan være festet til legemet. Mens det er spiselig og næringsrik, kan den fjernes med en vegetabilsk skreller hvis ønskelig.

Hint

  • Oppvarming av kokos kan gjøre det lettere å knekke skallet og fjern kjøttet. Stek kokos på 350 grader Fahrenheit i ca 20 minutter. La den avkjøles før du håndterer den.

Related Posts