Hvordan sjekke hvor mange dager igjen på Disney Park billetter

June 9 by admin

Hvordan sjekke hvor mange dager igjen på Disney Park billetter


The Disney Parks billettsystemet kalles "Magisk Your Way". Det finnes flere ulike alternativer, inkludert ingen utløpsdato, Park Hopper (som tillater deg å besøke mer enn en park på en enkelt dag), og vannparker og mer. Jo flere dager som du kjøper billetter for, jo mindre du betaler samlet per dag. Det finnes ingen online system på plass for å fortelle deg hvor mange dager det er igjen på din Disney billetter, men det finnes andre måter å finne ut.

Bruksanvisning

1 Les billetten din. Hver Magisk Your Way billett er bra for det antall dager som er trykt på billetten, og billetten er bra for to uker etter den dagen det er først brukt. Hvis du ikke kjøpte ingen utløpsdato alternativ, og det har gått mer enn to uker siden du først brukte den, har billetten ingen dager igjen.

2 Ring Disney. Telefon Guest Relations på (407) 566-4985 og velge det andre alternativet. Gi operatøren saksnummer. Noen ganger Disney vil fortelle deg hvor mange dager det er igjen. Noen ganger vil de ikke. Det avhenger av Disneys stadig skiftende politikk. Telefonlinjene er åpne mandag-fredag ​​fra 9 am-17:00 østlige tid.

3 Gå gjennom dine poster. Hvis billetten din har ingen utløpsdato alternativet og Disney operatør var ikke i stand til å hjelpe, kontrollere rekorder fra ferien. Dine kredittkortfakturaer kan være i stand til å hjelpe ved å vise deg hvilke dager du brukte kortet på Disney, og gir deg en idé om hvor mange dager du var der.

4 Gå tilbake til Disney. Vis din billett til enhver Disney resort hotellet eller på en billett vindu og Disney cast medlem vil være i stand til å fortelle deg hvor mange dager du har igjen. Du kan også oppgradere billetten din hvis nødvendig.

Hint

  • Disney endret billettalternativer i 2005. Hvis du er på vei til Disney, og du er ikke sikker på om din gamle billetten er fortsatt gyldig, ta den med deg i tilfelle.
  • Disney billetter kan ikke overdras. Ikke kjøp delvis brukte billetter på nettet eller fra en megler utenfor Disney. Det er en god sjanse for at du vil tape penger. Det er anerkjente meglere som selger nye billetter. Hvis du er usikker på om et selskap kjøpe billetter andre steder.

Related Posts