Hvordan sikre at ditt veske er Lead-Free

August 12 by admin

Hvordan sikre at ditt veske er Lead-Free


Bly er vitenskapelig bevist å ha negative effekter på helse - tilstedeværelsen av bly kan forårsake infertilitet hos kvinner og høyt blodtrykk, og kan også øke risikoen for hjerteinfarkt og slag. Selv om ledelsen er oftest funnet i maling brukt i eldre boliger, er det også til stede i materialene vi bruker hver dag. Faktisk har nyere studier vist at bly nivåer i kvinners håndvesker kan utgjøre en helserisiko for kvinner.

Bruksanvisning

1 Unngå å kjøpe en veske som er laget av vinyl. The Center for Environmental Health testet en rekke vesker fra forskjellige butikker og funnet ut at de inneholdt usikre nivåer av bly. Av alle vesker testet for bly, de som var laget av billige materialer som vinyl hadde høye spor av bly.

2 Kjøp dine vesker fra eksklusive leverandører som bruker naturlige materialer som skinn og lerret. Hvis vesker ikke inneholder etiketter som gir materialene de inneholder, og butikken kan ikke fortelle deg hva materialer ble brukt, unngå å kjøpe dem.

3 Hold deg unna vintage vesker laget før varene ble testet for blyinnhold. Hvis du må kjøpe second elementer, søke etter de laget av naturlige materialer.

4 Shop i butikker som har samtykket i å fase ut elementer som inneholder bly. Etter CEH rapport hvor vesker ble funnet å inneholde bly, spurte CEH mer enn 40 butikker for å bli enige om å fase ut bly produkter. Disse butikkene inkludert Sears, Victorias Secret, Saks og Guess.

Related Posts