Hvordan seile en Skiff

March 27 by admin

En sjekte er en liten båt som brukes til en rekke ulike formål og seil under forskjellige typer strømkilder. Enten det er motor, seil eller mann drevet, er en sjekte en enkel tekstflyt som raskt får deg fra punkt A til punkt B uten mye forberedelser for lansering, seiling eller fortøyning. Følg disse trinnene for å seile en sjekte.

Bruksanvisning

1 Finne ut hva krefter sjekte. Du trenger å vite om en sjekte er drevet av seil, en motor eller roing. De ulike strømkilder dypt ulik effekt på hvordan sjekte seil og i hvilke forhold det kan trygt og effektivt kjøre.

2 Lær å styre sjekte. De fleste skiffs bruke en rorkult å styre. En tiller er et lite håndtak som er forbundet med roret, som sitter i vannet ved akterenden av båten. En tiller dirigerer båten i motsatt retning at den peker på, så hvis du trekker roret til høyre, vil båten gå til venstre. Og omvendt, hvis du trekker roret til venstre, flytter båten til høyre.

3 Flytt med bølgene. Fordi en sjekte er så liten, må du håndtere det riktig gjennom bølger og krapp sjø. Prøv å la båten flyte opp i toppen av en bølge og deretter surfe ned bølgen er baksiden, i stedet for slamming båten i ansiktet av bølgen. Pløying inn i en bølge ikke bare gjør turen humpete, men bremser deg ned og kan forårsake skade på båten.

4 Se for annen trafikk. Siden en sjekte er liten og manøvrerbar, må du sørge for at du se opp for annen trafikk og adlyde forkjørsrett lover når du seiler. Generelt må det mer manøvrerbare båten vike og båter i henhold motorkraft må vike for båter under seil og roing makt. Lokale forkjørsrett regelverket før du tar sjekte ut slik at du seile trygt og lovlig.

Related Posts