Hvordan se ut som Megan Fox

June 4 by admin

Megan Fox er skjønnheten som stjal rampelyset i "Transformers", og hun skinner på den røde løperen. Selv om hun foretrekker å kle på tilfeldig side, hun vet hvordan å vise litt hud i en drapsmann kjole. Ser ut som Megan Fox vil ikke være lett, men hvis du trekke den av, vil menn være siklende over deg.

Bruksanvisning

1 Bli med et treningsstudio. Megan Fox er i utrolig god form og viser mye hud, slik at du ønsker å være som i form som hun er. Gjør en kombinasjon av kondisjons- og styrkeøvelser og prøve pilates å opprettholde den lange, magre utseende.

2 Tan selv. Lå ute i solen, eller gå til en tanning bed eller falsk en hvis du er bekymret for din hud. Påfør tanning lotion jevnt over hele kroppen eller går du få en Mystic Tan for en falsk brunfarge som vil vare i flere dager og være helt enda.

3 vokse håret ditt langt eller få extensions. Farge det mørkebrunt. Gå til en salong og få det profesjonelt gjort eller gjør det hjemme. Siden Megan Fox har mørkt brunt hår, kan du gjøre det ganske enkelt selv.

4 stil håret ved avskjed den på midten og føne det rett med en rund pensel for å gi det volum. Krølle endene av håret i løse bølger. Kast hodet frem og tilbake et par ganger for å gi deg selv en rotete, "bed head" utseende.

5 Bruk en lett foundation og solpudder til ansiktet ditt. Linje hele øyet med svart eyeliner og påfør mascara. Bruk lyse, skimrende øyenskygge for å bringe våre dine blå øyne. Hvis du ikke har blå eller i det minste grønne øyne, bør du vurdere å få fargede kontakter, fordi Megan Fox har veldig blå øyne.

6 olabukser mesteparten av tiden med trange t-skjorter eller tank topper som viser av din tonet midriff. Ta på deg en ermeløs, utringede, kort kjole i rødt, rosa, hvit eller svart. Slitasje joggesko, høye støvler eller sandaler med jeans eller svært høye hæler med kjolen din. Bære en messenger bag til hverdags og en liten clutch med din kjole.

7 Gå til en tatovør og få tatoveringer som Megan Fox. Hun har en tatovering av Marilyn Monroe på armen, kjærestens navn på hoften og et dikt på ryggen. Bruk hennes tatoveringer som inspirasjon for din egen. Hun skrev diktet på ryggen, så skriv din egen og få den tatovert et sted på kroppen din.

Related Posts