Hvordan se bra ut i skinny jeans hvis du er Curvy

July 24 by admin

Den "skinny jeans" trend gjør noen av oss med hofter og en rumpe rekyl i redsel, men om du liker det eller ikke, det er kommet for å bli. Skinny jeans er mer allsidig enn du kanskje tror, ​​og få riktig passform og stil kan gjøre noen gå ut med tillit.

Bruksanvisning

1 Prøv på flere par før du kjøper. Du må være forsiktig med skinny jeans, siden to par i samme størrelse, men av forskjellige merker kan se helt annerledes ut. Unngå fristelsen til å klikke på nett, og i stedet ta turen til butikkene i person til å prøve dem på og sjekke deg ut i speil fra alle vinkler.

2 Opt for mørk blå denim og grått eller svart i løpet av lyse tekstiler. Mørkere tekstiler naturlig stramme din silhuett og gjør at du ser slankere ut. Få en mørk farge med det bredeste beinet du kan finne. Selv om stilen på skinny jeans er konisk nederst, noen merker har en bredere ben enn andre, noe som vil utfylle dine kurver mer. Unngå elastisk anklene for enhver pris.

3 Bruk en lang, løs genser eller tunika med skinny jeans for å dekke opp større områder og kontrast med de tettsittende bunnen av jeans. Ikke bare er tunikaer og løse stiler veldig mye i mote, de kan også tjene til å skjule baken og hoftene og passe skinny-leg stil.

4 lag jeans med noen stiletter eller høy strappy sandaler. Flat pumper er den mest favoriserte stil med moteikoner, men denne mangelen på høyden vil bare markere ubalanse av hoftene og anklene. Høye hæler kan legge til noen inches og gjør bena ser lengre og slankere.

5 Godta din kroppstype og forventer ikke å se ut som en hittebarn-tynn modell. For noen, skinny jeans er en viss type "utseende." Bruk dem med tillit, og føler deg komfortabel med din passform.

Related Posts