Hvordan samle franske Bordeaux Wine

February 13 by admin

Fransk rødvin Bordeaux er ofte betraktet som den mest prestisjetunge vin rundt. Bare en liten prosentandel av vin i denne regionen er hvit. Samle denne fin vin og nyte det når du bestemmer deg for å åpne en flaske fra samlingen din.

Bruksanvisning

1 Les anmeldelser i blader og på nettet og merk score. En vin får en score på 100 punkts skala. Dette tallet bør være en vurdering sammen med smaker notater.

2 Forstå at mange av vinene som selger i $ 15 til $ 25 range bør nytes innen 10 til 15 år. Hvis priset mindre enn $ 15, bør det nytes i løpet av de første fem årene.

3 Start med å smake de rimeligere typene franske Bordeaux vin å bestemme din smak. Når du finne ut hva du liker, kan du begynne å samle de dyrere med tilsvarende egenskaper.

4 Unn samlingen din godt. Sørg for at vinene er holdt på et kjølig, mørkt sted. Kjøp en vin rack å beskytte flaskene velter og for å vise samlingen din.

5 Finn en venn til å samle med deg. Du kan hver samle ulike årganger å ha variasjon mellom. Også når den tid kommer til å nyte en flaske, vil du være i stand til å smake på hverandres.

Hint

  • Vurdere en temperaturstyrt kjøleskap spesifikk for vin å beskytte investeringen din.
  • Når du bestemmer deg for å drikke en flaske fransk Bordeaux fra samlingen din, la den puste i minst en time i en karaffel. Serverer den med riktig type mat som lam, grillet biff, vilt eller Gouda.
  • Været i stor grad påvirker viner og bare vanligvis fire eller fem år av 10 år vil produsere gode viner.

Related Posts