Hvordan reservere togreiser fra Providence til Washington DC

February 2 by admin

Besøker landets hovedstad kan være en spennende opplevelse. Gjør det mer minneverdig ved å ta toget fra Providence og ankommer den vakre Washington, DC. Union Station. Bestill billetter så tidlig som mulig for å dra nytte av de beste prisene. Husk, jo raskere du spikeren ned tidsplanen reise, jo raskere kan du begynne å planlegge attraksjoner du ønsker å sjekke ut mens du er i DC

Bruksanvisning

Bestill billetter

1 Bestill Providence togreiser raskt og enkelt ved å gå til Amtrak nettsted (se nedenfor).

2 Kom i gang med Fare Finder Tool ved å søke din avgang og ankomst punkter ved å bruke "Station List" link. Du kan også bare skrive inn PVD for Providence eller VAR for Washington, DC som din stasjonskodene.

3 Gi alle de opplysninger som kreves, for eksempel reise dato, tid og passasjerinformasjon. Fortsett å sortere etter pris eller tidsplan.

4 Velg ønsket reiserute og gjøre oppgraderinger som du ønsker.

5 Skriv inn din rabatt kategori og forfremmelse koden, hvis dette gjelder deg.

6 'View fare »og fortsette med å gi informasjon. Velg mellom å gi din Amtrak medlem profil eller fortsette som en gjest.

7 Klikk på ønsket billett leveringsalternativ, og deretter fortsette å betale. Kjøpet er endelig når du får en reservasjonsbekreftelse.

8 Vente for dem å bli sendt eller hente billettene og lagre dem på et trygt sted.

Forbered deg på Washington, DC

9 Besøk Washington, DC Union Station nettside for mer informasjon om hva du kan forvente når du kommer dit.

10 Gjør deg kjent med de forskjellige butikker, restauranter og kafeer, inkludert driftstimer. Print ut kuponger som du kan bruke.

11 Sjekk ut den grå Tourism fanen på toppen. Klikk på "nabolag attraksjoner" for å se hva som er i nærheten. Du vil kanskje også bli en av de sightseeingturer for en mer minneverdig og spennende tid.

12 Scan andre deler av nettsted du er interessert i.

Hint

  • Les alt med liten skrift eller spesielle merknader som du går gjennom prosessen. Pass på at du ikke går glipp av viktig informasjon.
  • Lær så mye du kan om Washington, DC Dette vil tillate deg å få mest mulig ut av din erfaring og reise.
  • Ring Amtrak på 1-800-USA-RAIL eller gå inn på linken nedenfor.
  • Du vil få en "Session Time-Out Spør 'hvis du tar for lang tid å fullføre den elektroniske bestillingsprosessen. Hvis dette skjer, bare starte på nytt og fylle ut alle obligatoriske felter med dine detaljer.
  • Ikke glem kamera!

Related Posts