Hvordan reservere en SkyMiles Award oppgradering

May 19 by admin

Hvordan reservere en SkyMiles Award oppgradering


SkyMiles er et incentivprogram skapt av Delta Air Lines å belønne kunder. Med hver flytur på Delta, eller en Delta partner som KLM eller Northwest Airlines, blir du tildelt et visst antall poeng. Antallet fly kan du bestille og motta miles for er ubegrensede. Dyrere og lengre flyreiser påløper flere poeng. Besøkende til Delta hjemmeside kan sette opp en personlig konto for å holde styr på sine miles. Ved hjelp av dine miles for en oppgradering som betyr at du tar en buss billett du har betalt for og bruke miles i stedet for penger til å oppgradere den til business eller første klasse.

Bruksanvisning

1 Bestem hva slags fly du ønsker å bestille. Fordi du skal oppgradere, velge om du ønsker å oppgradere fra treneren til business class eller første klasse.

2 Naviger til Delta nettside og logge deg på med ditt brukernavn og fødselsnummer. Sjekk SkyMiles oppgradering diagrammet for å se hvor mange miles du trenger å bestille oppgraderingen du vil.

3 Sjekk din SkyMiles balanse for å sikre at du har nok miles til å dekke utgiftene. Hvis du har bestilt flyet, oppgradere billetten din. Du kan også kjøpe billett og oppgradere den samtidig. Du kan gjøre dette på nettet, eller om du foretrekker å snakke med noen (anbefales hvis det er første gang du bestiller en oppgradering), ring Delta på 800-325-3999.

Hint

  • Bestille tidlig. Delta begrenser dens totale antall SkyMiles seter og SkyMiles oppgraderinger hvert år, så jo tidligere du bestiller, jo mer sannsynlig er det at et sete vil være tilgjengelig.

Related Posts