Hvordan registrere ved en amerikanske ambassaden

June 2 by admin

Hvordan registrere ved en amerikanske ambassaden


Amerikanske ambassader rundt om i verden tillater reisende å registrere seg for å bedre hjelpe når ambassade eller konsulat tjenester er nødvendig. Smart fra Påmelding Program (STEP), operert av US Department of State, er fri for amerikanske borgere. STEP er også tilgjengelig for amerikanske utlendinger slik at de kan motta jevnlige oppdateringer fra ambassaden. Registrering gir ambassaden relevant informasjon som kontaktinformasjon og pass detaljer, slik at de raskt kan hjelpe deg i en nødssituasjon.

Bruksanvisning

Register Online Bruke Smart fra Enrollment Program

1 Naviger til US Department of State Smart fra Påmelding Program side (travelregistration.state.gov/ibrs/ui/). Tidligere reisende ble pålagt å registrere direkte med ambassaden som ligger i det landet de skulle reise, nå kan de gjøre det på nettet. Utenriksdepartementet etablert STEP "å oppfordre alle amerikanske borgere som reiser eller bor utenlands for å fortelle oss deres kontaktinformasjon."

2 Opprett en STEP-konto. Dobbeltklikk på "Opprett konto" knappen på menylinjen. Velg mellom registrering av en enkeltperson eller en organisasjonskonto. Trinn-for-trinn-konto registrering krever et brukernavn, passord, personlige opplysninger, passnummer og kontaktinformasjon. Organisatoriske regnskap er utformet for amerikanske selskaper, skoler og ideelle organisasjoner med medlemmer utenlands.

3 Legg en tur eller utenlands bolig til STEP-konto. På slutten av kontoregistrering kan du legge til en kommende tur eller utenlands bolig til kontoen din. Hvis du ikke har noen umiddelbare turer dette trinnet kan hoppes over. For å legge til en tur du trenger å legge inn dine reiserute, reisende, kontakt e-poster og ytterligere reiseinformasjon. For en utenlandsk bolig blir du bedt om å fysisk adresse og informasjon om beboere som bor på adressen.

4 Oppdater reiseinformasjon. Du kan logge inn på din STEP-konto, og legge til nye turer, boliger eller oppdatere din personlige og kontaktinformasjon til enhver tid. Når du har logget på kontoen din, dobbeltklikker du på riktig knapp for den informasjonen du ønsker å oppdatere. Lagre endringene.

Registrer deg på en amerikanske ambassaden Seas

5 Finn den mest praktiske amerikanske ambassaden eller konsulatet i landet du skal besøke. Registrering er med ambassadens konsulatet tjenester - noen ganger konsulatet ligger ved ambassaden, og i noen tilfeller, på et annet sted. Det amerikanske utenriksdepartementet holder en oppdatert elektronisk liste over alle utenlandske offentlige kontorer. Ambassader er nesten alltid plassert i et lands hovedstad. Den amerikanske driver også konsulater i byer med en tung amerikansk turist eller virksomhet tilstedeværelse.

6 Lag en kopi av passet ditt. Når du registrerer deg i person en kopi av passet ditt må sendes inn sammen med papir registrering. Ambassaden eller konsulatet skal ha fotokopiering tjenester tilgjengelig.

7 Fyll ut og send inn "American Citizen registreringsskjemaet." Skjemaet krever personlig informasjon, adresser i fremmed land og kontaktinformasjon. Du er også pålagt å indikere hvem som kan motta informasjon om "velferd eller oppholdssted." Du vil sende inn skjemaet til et konsulat tjenestemann. Det er ingen gebyr for registrering.

Hint

  • I tillegg til å registrere med den amerikanske ambassaden, bør du informere en venn eller slektning av reiseruten.
  • Det er viktig å ha riktig e-postinformasjon som dette er midler ambassaden vil kommunisere med deg i de fleste tilfeller.

Related Posts