Hvordan redusere varmen fra Hot Peppers på Hands

March 3 by admin

Hvordan redusere varmen fra Hot Peppers på Hands


Når som helst at hendene er i kontakt med chilipepper, skal du føle etter brenne fra pepper er oljer senere. Mengden av brenn vil avhenge av hvilken type pepper man bruker; noen er verre enn andre. Uansett hva din situasjon, er det mulig å betydelig redusere varmen og berolige dine hender.

Bruksanvisning

1 Vask hendene grundig med varmt vann og syv til åtte dråper oppvaskmiddel. Vann i seg selv vil ikke hjelpe, men legger oppvaskmiddel vil bidra til å fjerne det meste av oljer fra chilipepper.

2 Børst under neglene med en neglebørste eller tannbørste for å fjerne eventuelle fanget oljer før skylling såpe ut av hendene.

3 Hell litt sitronsaft i en middels stor bolle og suge hendene i juice for 2 til 3 minutter. Dette bør fjerne eventuelle gjenværende oljer fra hendene.

4 Tøm sitronsaft fra bollen og skyll den ut med vann.

5 Hell litt melk i den middels stor bolle og plasser hendene i bollen før brenningen er helt sunket. Dette er en effektiv metode for lindrende hendene. Etterpå skylle hendene av med kaldt vann.

6 Gni en liten mengde aloe vera gel på begge hendene hvis det er noen etter brenne. Dette er en av naturens beste rettsmidler, og det vil holde hendene din følelse beroliget.

Hint

  • Prøv å huske å bruke gummihansker når du avtale med chilipepper.
  • Ta aldri på øynene eller andre sensitive områder med hendene til den brennende har helt sluttet.
  • Ikke skyll hendene med bare vann fordi dette vil faktisk føre til at pepper er oljer for å spre seg.

Related Posts