Hvordan redusere brune flekker og solskader

March 13 by admin

Enten du kaller dem pigmentflekker, solflekker, lentigos eller - verst av alt - leverflekker, utgjør det til det samme: brune flekker på huden din som fungerer som skjemmende påminnelser om for mye tid i solen. Eksponering for ultrafiolette stråler utløser økt melanin - pigment som gir farge til hud og hår - bearbeiding flekker av hyperpigmentering, eller økning i hudens naturlige farge. Medvirkende faktorer inkluderer fallende hormoner, normal aldring og feilaktig hudpleie. Selv om de fleste brune flekker er ufarlig, bør du bli vurdert av en lege hvis et punkt er svært mørkt, blir større raskt, har uregelmessig grenser, eller er uvanlig farget. Den gode nyheten er at med litt ekstra omsorg og bruk av noen enkle ingredienser kan du dramatisk redusere forekomsten av brune flekker.

Bruksanvisning

1 Exfoliate huden din med en god kvalitet ansiktsskrubb for å fjerne kvise-forårsaker talgkjertel oljer. Brune flekker vises ofte på steder hvor hudormer og white pleide å være, en tilstand som kalles post-inflammatorisk hyperpigmentering.

2 Lag din egen fuktighetskrem for lysne brune flekker ved å koke persille i 15 minutter, anstreng det, og legger frisk sitronsaft, en naturlig blekemiddel.

3 Påfør blandingen, etter at den er avkjølt, med en bomullsdott. Sørg for å dekke alle misfarging.

4 Oppbevar resten i en flaske og bruke daglig.

5 Lag din egen lyn masken ved å koke en kopp havregryn med fire spiseskjeer. av melk og omrøring i en spiseskje av honning.

6. Påfør den avkjølte blandingen over ansiktet og halsen.

7 Skyll masken av etter ti minutter. Gjenta prosedyren hver uke for å redusere flekker, hindre nye fra forming, og lette og rense huden.

8 Hvis du fortsatt plaget av brune flekker, prøv en god kommersiell lightening ansiktskrem med hydrokinon og Kojic acid - både kraftig blekemidler. Andre ingredienser for å se etter er salycilic og glykolsyre - som begge stimulerer huden til å produsere nye celler mer effektivt - samt antioksidanter som grønn te og naturlige kremer som Aloe vera.

9 Bruk solkrem daglig for å brune flekker løse og for å hindre nye fra forming. Ved hjelp av en solkrem med vitaminene D og E bidrar til å bekjempe frie radikaler som bidrar til brune flekker.

Hint

  • Hvis du ikke er fornøyd med resultatene, eller har mange brune flekker, kan det være lurt å prøve laser terapi, kjemisk peeling eller Microdermabrasion, alle effektive i å redusere brune flekker.
  • Fordi lentigo maligna, en type hudkreft, kan utvikle seg i områder med langvarig soleksponering, er det viktig å ha noe uvanlig sted, føflekk, eller hud lesjon sjekket av en lege.
  • Dessuten vil både hjemmelagde lotion og masken være ekstremt varme; Vær forsiktig for å unngå brannskader, og la blandingen avkjøles til romtemperatur før bruk.

Related Posts